Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 180

<< < (110/116) > >>

Pulss:

--- Citat: Josip - 03 Rujan, 2012, 17:09:43 ---on bi da leti, a da trosi ko ditech  :toothy12:

al stroker i 24  :angry7:

--- Kraj citata ---
:toothy12:

Pa da zato mi cudno.. Isa bi i ja na 28, na slabijem setupu od tvog, al srad je reka da mi netreba vise od 26 a 28 nije tad ni bilo...

Mislin da ti sa jollyen i stroker radilicon nemas sta trazit od 24..  :icon_thumright:

Josip:

--- Citat: Pulss - 03 Rujan, 2012, 18:49:04 ---
--- Citat: Josip - 03 Rujan, 2012, 17:09:43 ---on bi da leti, a da trosi ko ditech  :toothy12:

al stroker i 24  :angry7:

--- Kraj citata ---
:toothy12:

Pa da zato mi cudno.. Isa bi i ja na 28, na slabijem setupu od tvog, al srad je reka da mi netreba vise od 26 a 28 nije tad ni bilo...

Mislin da ti sa jollyen i stroker radilicon nemas sta trazit od 24..  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma srad uvik ide na opciju manjeg troska, uvik kaze to ti netreba sta ce ti to

btw makni gljivu preradi airbox  :icon_thumright:

Drnda:
nije taj jolly toliko jak spuh da mu trebaju visoki okretaji...
ali svakako stroker setup i sto veci otvoreni karb.. ali to mu je za cestu sve glupost

Pulss:

--- Citat: Josip - 03 Rujan, 2012, 19:09:26 ---uvik kaze to ti netreba sta ce ti to

--- Kraj citata ---
tako je bilo i sa tvojon 45 prirubnicon  :toothy12:

--- Citat: Josip - 03 Rujan, 2012, 19:09:26 ---btw makni gljivu preradi airbox  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Potpis

--- Citat: Drnda-1 - 03 Rujan, 2012, 19:11:13 ---nije taj jolly toliko jak spuh da mu trebaju visoki okretaji...
ali svakako stroker setup i sto veci otvoreni karb.. ali to mu je za cestu sve glupost

--- Kraj citata ---
Nisan ima priliku vozit bb sa jollyem nazalost  :(
A jebiga gusti su gusti, samo da sredi cil za radilicu i gas  ;D

Drnda:
imas par jollya, ali ovaj 180 rezonira dosta nisko

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju