Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 180
fleky911:
alii gami tvoj jebe mame jer je do bola sreden a gledajuci po tvom roxu najvise sta ce nasi jebat je jeza u leda :D
Miki-speedy:
--- Citat: Josip - 01 Rujan, 2012, 09:53:01 ---
--- Citat: Miki-speedy - 01 Rujan, 2012, 00:40:04 ---
--- Citat: skipper_2t - 31 Kolovoz, 2012, 23:15:41 ---neznan sta bi ti reka osim hahahahahahah
--- Kraj citata ---
Klackalica je pretegnuta,to sam tek sad primjetio i nije pod uglom(nije savijena kao koljeno nego opruzena)
sutra cu sve opet prekontrolisat ako opet bude srao jebiga goni sve u k**ra*
--- Kraj citata ---
zao mi je sta je tako, ali vi nadobudni deckici uzmete 70 base, i i za toga odma 180 stoker, bilo je jos tih koji su isli slagat stoker pa nije bas islo kako se zamislilo
treba tu puno iskustva i znanja, i sto ti je males rekao ima da te namaze svaka dobro postelana 52-ojka, jer bez da si preradio cilindar to ce ic cak i slabije nego ovako
nekad treba poslusat i iskusnije koji su to vec probali :icon_thumright:
cilindar koji je slozen za 55, da donekle valja neces kod nas nac nikad, pa ni tad :icon_thumright:
sad malo nemoj radit nista oko mehanike, uhvati se plastika i stylinga, pa nastavi za neko vrijeme :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Jebiga sta da kazem za radilicu,zajeb'o sam se sta cu sad,nije mi uopste palo napamet da je toliko komplikovano haj sta sad,slozit kako znam i gotovo :)
Ionako ne kontam sta ste se svi toliko nafurali da serete za 55icu kao da sam rekao idem na takmicenja s njim da derem sve redom :dontknow:
Males-bolje i u ruze nego u stanicu :toothy11:
Drnda-trese boga mi pravo,nisu one sitne vibracije,nego one momacke,sidjem s njega drhtim ko pi*ka ;D
--- Citat: gumy - 01 Rujan, 2012, 13:26:57 ---šta mislite da je to samo našarafiti i gas?
treba puno puno volje da se to sve složi da valja i da jebe mame, pogotovo sa stroker radilicom
ovo mi je četvrta godina da imam 180, a došao sam na: treći blok, 4 x sređivanje cilindra i klipa, četiri karburatora, usisa i prirubnica sam promjenio neznam ni sam kolko, 3 glave, dva variomata, itd itd. a što se ostalih stvari tiče da ne pričam, pločice prednje i zadnje svakih mjesec dana, sitnica ova sitnica ona i tako u nedogled, razlike u valjčićima su po 0.1-0.2 jer s 10.5 skuter leti, s 10.7 neide nigdje
--- Kraj citata ---
Da sve ja to razumijem,al kad neko trazi pomoc to ne vidite,cim sam kupio pogresan dio svi ste tu da serete i pokazete da vi sve znate ::)
igor.sb:
a toliko puta se pricalo o stroker radilicama 54,55 duza klipnjaca k...palac :dontknow:
Miki-speedy:
--- Citat: igor.sb - 01 Rujan, 2012, 14:44:56 ---a toliko puta se pricalo o stroker radilicama 54,55 duza klipnjaca k...palac :dontknow:
--- Kraj citata ---
A jebiga sta sad,daj mi samo ti reci oce ic losije od istog setupa sa serijskom radilicom,ako na 55ici samo dovedem kanale u ravninu s klipom i nista vise ne diram?
Ovu radilicu sam povoljno dobio,ni napamet mi nije to palo a serijska je jako sumnjiva i ne bi da se sve razleti eto razloga al sta je tu je idemo dalje
gokiSP:
Jel ta 55 nova?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju