Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 180
B.E.R.O.:
--- Citat: EmirF121 - 04 Travanj, 2012, 21:00:30 ---BERO zašto si ti čak iz Vinkovaca išao u Bijeljinu da farbaš skuter? Toliko je dobar taj Braco? Zanima me jer bi i ja trebao na ljeto farbati skuter pa bi htio da to ovaj puta bude kako treba. Nije bitno ko je i gdje je, bitno je samo da zna raditi i da nije preskup. :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Pa skup nije sa tim sta radi , bar meni.
Dobar je jako,evo pa prosudi sam:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,47341.860.html
:dontknow:
--- Citat: Miki-speedy - 04 Travanj, 2012, 21:07:28 ---Zanima me koliko ti je uzeo za ruke samo?
--- Kraj citata ---
Nema tu ruke sveukupno mi je uzeo ... jednu cifru novaca radi se o par stotina eura.
Ali kod mene je to bilo jako slozeno za raditi,motor je radjen tri tjedna svaki dan preko 10 sati.
Ako se boja motor u dvije boje ne vjerujem da bi trazio neki bolestan iznos novaca,i da kod njega tvoja priprema ne znaci nista jer ce on svejedno pripremiti sve po svom.
:icon_thumright: :icon_thumright:
EmirF121:
--- Citat: B.E.R.O. - 04 Travanj, 2012, 21:41:21 ---Pa skup nije sa tim sta radi , bar meni.
Dobar je jako,evo pa prosudi sam:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,47341.860.html
--- Kraj citata ---
Jao BERO kako ovo bolesno izgleda, idem spammat po tvom projektu. :D
Miki-speedy:
Postujem to,dobro je odradjeno al ti si stariji,cuvas stvari i vozis francuza koji ne ide kao talijan :P ;D
Pa je i veca vjerovatnoca da ce duze trajat neg meni :toothy11:
B.E.R.O.:
--- Citat: EmirF121 - 04 Travanj, 2012, 21:48:53 ---Jao BERO kako ovo bolesno izgleda, idem spammat po tvom projektu. :D
--- Kraj citata ---
Pa spamaj ako hoces,jedan vise ili manje i ovako ima 1000 stranica!!!!
:dontknow: ;D ;D
:icon_thumright:
--- Citat: Miki-speedy - 04 Travanj, 2012, 22:44:40 ---Postujem to,dobro je odradjeno al ti si stariji,cuvas stvari i vozis francuza koji ne ide kao talijan :P ;D
Pa je i veca vjerovatnoca da ce duze trajat neg meni :toothy11:
--- Kraj citata ---
Pa moje vrijeme polako prolazi zato sam to i napravio da imam nesto za uspomenu.
Nemoras ti njega u airbrush obojati,samo kazem da covijek ima ludih boja.
A da u dvije boje boja npr. ne vjerujem da bi trazio neznam koje novce,a imao bih obojan skuter bez ijedne greske.
Cuj se sa njim pa ga pitaj,imas mail na repu na slikama od mog skutera.
:headbang: :headbang:
Miki-speedy:
--- Citat: B.E.R.O. - 05 Travanj, 2012, 00:27:21 ---Pa spamaj ako hoces,jedan vise ili manje i ovako ima 1000 stranica!!!!
:dontknow: ;D ;D
:icon_thumright:
Pa moje vrijeme polako prolazi zato sam to i napravio da imam nesto za uspomenu.
Nemoras ti njega u airbrush obojati,samo kazem da covijek ima ludih boja.
A da u dvije boje boja npr. ne vjerujem da bi trazio neznam koje novce,a imao bih obojan skuter bez ijedne greske.
Cuj se sa njim pa ga pitaj,imas mail na repu na slikama od mog skutera.
:headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
Ma prioritet mi je rijesit nosac,posle toga ide bojanje..fora je sto znam i ja ofarbat skuter dobro,za ab sam rekao da ne bi znao,u tom slucaju bi njemu vozio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju