Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 180
B.E.R.O.:
--- Citat: Miki-speedy - 04 Travanj, 2012, 10:25:28 ---Ovako otprilike ispadne,i opet mi se ne svidja toliko :confused5:
--- Kraj citata ---
Ne svidja se ni meni!!!!
:nono: :nono: :dontknow:
Miki-speedy:
A ne znam vise ni ja,lud sam..uglavnom necu neku cestu boju,trazim nesto bas rijetko a opet nemam ovde nikog da mi moze kvalitetno ab uradit :dontknow:
Usput pitanje,ostalo mi je nesto malo rupica mozd 5x3-4mm dubokih oko 2mm,kako da pripremim tu povrsinu,jel bolje to ili da zalijem malo poliesterom?
B.E.R.O.:
--- Citat: Miki-speedy - 04 Travanj, 2012, 19:24:01 ---A ne znam vise ni ja,lud sam..uglavnom necu neku cestu boju,trazim nesto bas rijetko a opet nemam ovde nikog da mi moze kvalitetno ab uradit :dontknow:
--- Kraj citata ---
Kako nemas nekog da ti napravi to imas Bracu u Bijeljini on je meni radio skuter i covjek zna sa bojama i ima rijetke boje.
A to dok uzmes materijal i sve izadje te skoro isto... :dontknow: :dontknow:
EmirF121:
--- Citat: B.E.R.O. - 04 Travanj, 2012, 20:14:20 ---Kako nemas nekog da ti napravi to imas Bracu u Bijeljini on je meni radio skuter i covjek zna sa bojama i ima rijetke boje.
--- Kraj citata ---
BERO zašto si ti čak iz Vinkovaca išao u Bijeljinu da farbaš skuter? Toliko je dobar taj Braco? Zanima me jer bi i ja trebao na ljeto farbati skuter pa bi htio da to ovaj puta bude kako treba. Nije bitno ko je i gdje je, bitno je samo da zna raditi i da nije preskup. :icon_biggrin:
Miki-speedy:
--- Citat: B.E.R.O. - 04 Travanj, 2012, 20:14:20 ---Kako nemas nekog da ti napravi to imas Bracu u Bijeljini on je meni radio skuter i covjek zna sa bojama i ima rijetke boje.
--- Kraj citata ---
Zanima me koliko ti je uzeo za ruke samo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju