Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 180
Miki-speedy:
Evo ga,skoro gotova prednja plastika,git sam nanjeo samo da bih uocio jel ima negdje neravnina,jer se tesko raspoznaje dok je onako sarena
Sad ostaje samo smislit u koje boje farbat :drunken_smilie:
B.E.R.O.:
Zasto si resetku isprickitovo?? :dontknow:
A sta je sa repom kad vec planiras bojati??
Kakvu bi boju htjeo,mozda ti netko moze dati neki prijedlog??
Miki-speedy:
--- Citat: B.E.R.O. - 07 Travanj, 2012, 17:24:32 ---Zasto si resetku isprickitovo?? :dontknow:
A sta je sa repom kad vec planiras bojati??
Kakvu bi boju htjeo,mozda ti netko moze dati neki prijedlog??
--- Kraj citata ---
Ma nije mi se dalo skidat je a i htio sam vidit kako reaguje ovaj spric kit-git sa abs plastikama bez plastifixa..
Boja ce bit plava jer je tako i u papirima i ne da mi se drkat oko promjena..
E sad imam 10000 kombinacija u glavi,koju god spomenem il kazu pederski,seljOcki ili nesto trece..
Prvo mi je bila zamisao subaru plava kao sto je i bila sa svijetlo zlatnim felgama i pojedinim detaljima pa cura kaze nemoj ne slaze se seljacki je,aj ok
Kazem plava i pink drecava sa perlom plavom jebena boja pravo kaze drug j#bote ja cu ti ga izgrebat ako bude takav(naravno salio se)
Onda plava i narandzasta mi je nekako isfurano,plava i bijela opet ne znam :dontknow:
Uglavnom,izvucu neke linije na plastikama cisto da ne bude monotono i uradit u ovom fontu "NRG" i "PIAGGIO" i mozda dodam koju naljepnicu "50" :laughing7:
EDIT: a rep cu u spic nesto kao samo malo da bude izbacen,naravno ako uspijem
Grale:
--- Citat: Miki-speedy - 07 Travanj, 2012, 17:49:29 ---
E sad imam 10000 kombinacija u glavi,koju god spomenem il kazu pederski,seljOcki ili nesto trece..
--- Kraj citata ---
de ba,boli te stojko šta drugi kažu :headbang: :icon_biggrin:
sikirica:
--- Citat: Miki-speedy - 07 Travanj, 2012, 17:49:29 ---pa cura kaze nemoj ne slaze se seljacki je,aj ok
--- Kraj citata ---
mozda cura vec sutra ode, motor ostaje :toothy12:
:skuteras2:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju