Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 180

<< < (55/116) > >>

B.E.R.O.:
Ta kameleon boja je uzas,bar meni.  :nono:
Je skupa ali mi se ne svidja,i rekao si da bi bojao sam?   :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Pa ne znam koliko ti se isplati raditi sam na tako skupoj boji na njoj nebi smijelo biti gresaka jer svaka greska se skupo placa.
 :dontknow: :dontknow:

Miki-speedy:
Hvala,hvala ljudi  :toothy11:

--- Citat: B.E.R.O. - 03 Travanj, 2012, 22:18:57 ---Ta kameleon boja je uzas,bar meni.  :nono:
Je skupa ali mi se ne svidja,i rekao si da bi bojao sam?   :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Pa ne znam koliko ti se isplati raditi sam na tako skupoj boji na njoj nebi smijelo biti gresaka jer svaka greska se skupo placa.
 :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---
A jebiga,fora je u tome da priprema mora bit savrsena,ostalo je sve u tehnici nanosenja i kvaliteti sprice
Plastike ni u kom slucaju ne bi nosio nekom da mi farba jer kad vec imam uslove za to,zasto ne iskoristit i ustedit a prvi put je ispalo skoro savrseno,bila je jedna jedina greska sa "curkom" pri kraju,tj. lakiranju al nema veze nadam se da nece toga bit sada :toothy11:

Anto,jedino me muci to sto nisam nigdje tu boju vidio,ne znam kako ce se slagat jer nije to bas talasika :toothy12:

mhr-team:
ma neka te to ne plaši... u mene je frend kemijo sa bojama i na kraju je imao smeđe-narandžastog runnera  :laughing7: :trespaf:

Drnda:
 :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Miki-speedy:

--- Citat: mhr-team - 04 Travanj, 2012, 08:06:51 ---ma neka te to ne plaši... u mene je frend kemijo sa bojama i na kraju je imao smeđe-narandžastog runnera  :laughing7: :trespaf:

--- Kraj citata ---
Ovako otprilike ispadne,i opet mi se ne svidja toliko :confused5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju