Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 180
EmirF121:
Od mene veliko NE za tu boju! :hmh: :icon_biggrin:
mhr-team:
--- Citat: EmirF121 - 03 Travanj, 2012, 19:34:00 ---Od mene veliko NE za tu boju! :hmh: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
od mene još veće NE za tu boju ;D
brate, to mi je malo seljo te boje, sad ono... po meni najbolje odabrati neke 2 kombinacije boja, eventualno ubacit malo karbon ili krom djelova i to je to... :toothy3:
Miki-speedy:
Bice kroma,karbon mozda ako nadjem..
Ima jos jedna fora sa lakiranjem karbona al mislim da se mora koristit 3M-ov a on je skup da sad radim sve s njim a i mora se ostalo prilagodit.
Ova boja mi se slaze sa krom dijelovima a i svidja mi se,mada kako gledam izgleda ce bit plava koja je bila i prije sa vise kristala,perlom violet i jos par perli da šljoooštiii :laughing7:
Vidjecemo,samo laajt :toothy11:
mhr-team:
--- Citat: Miki-speedy - 03 Travanj, 2012, 20:33:55 ---Bice kroma,karbon mozda ako nadjem..
Ima jos jedna fora sa lakiranjem karbona al mislim da se mora koristit 3M-ov a on je skup da sad radim sve s njim a i mora se ostalo prilagodit.
Ova boja mi se slaze sa krom dijelovima a i svidja mi se,mada kako gledam izgleda ce bit plava koja je bila i prije sa vise kristala,perlom violet i jos par perli da šljoooštiii :laughing7:
Vidjecemo,samo laajt :toothy11:
--- Kraj citata ---
to je to... plava, sa ljubičastom perlom, EXTRA... :happy3: :headbang:
Zika:
bit ce to dobro miki,sretno :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju