Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 180

<< < (43/116) > >>

Miki-speedy:
Ostalo jos samo izduvni sredit i malo primarni prelivni prosirit

benjamin_hawk:
odemo se mi vozat,odvrne se auspu,noc je neamo svijetala,miki razbio kacigu,puklo nam crijevo od hladnjaka miki sav sjeban sjedi na benzinskoj i jede cips od 2 kn hahah xD naravno kasnije krenemo kuci i nemozemo dalje gurali smo 2 km a nismo ni bez murije prosli xD najabali taj dan u pmmmm  :toothy9:

B.E.R.O.:

--- Citat: benjamin_hawk - 23 Siječanj, 2012, 11:17:51 --- odemo se mi vozat,odvrne se auspu,noc je neamo svijetala,miki razbio kacigu,puklo nam crijevo od hladnjaka miki sav sjeban sjedi na benzinskoj i jede cips od 2 kn hahah xD naravno kasnije krenemo kuci i nemozemo dalje gurali smo 2 km a nismo ni bez murije prosli xD najabali taj dan u pmmmm  :toothy9:

--- Kraj citata ---
:toothy10: :toothy10:
Kao meni u dobra stara vremena...
Lijepo ste se zabavili!!!
 :icon_thumright:

benjamin_hawk:

--- Citat: B.E.R.O. - 23 Siječanj, 2012, 17:01:08 --- :toothy10: :toothy10:
Kao meni u dobra stara vremena...
Lijepo ste se zabavili!!!
 :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
da bas su dobra xD isto meni sinoc lik na aerodromu ima put pored preprijeci se neko auto jbt ja se sasro izleti neko iz auta i poce mahat palicom ono murija hahah xD jesam crko

EmirF121:

--- Citat: benjamin_hawk - 23 Siječanj, 2012, 17:58:26 ---da bas su dobra xD isto meni sinoc lik na aerodromu ima put pored preprijeci se neko auto jbt ja se sasro izleti neko iz auta i poce mahat palicom ono murija hahah xD jesam crko

--- Kraj citata ---

Od kada Brčko ima aerodrom? Daj Benjamine koristi interpunkcijske znakove kad pišeš, ovako nabacane riječi bez ikakvog reda je stvarno ružno čitat. I poradi malo na pravopisu j**** mu... Bez uvrede ikakve, govorim ti ovo za tvoje dobro.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju