Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 180

<< < (42/116) > >>

benjamin_hawk:

--- Citat: EmirF121 - 20 Siječanj, 2012, 23:32:59 ---Dobro je ovaj put nije snimano sjekirom...  :icon_thumright:

Super ovo ide ali izgleda da karburator nije najbolje uštelan sudeći po tome da ne reaguje dobro na odvrtanje gasa.  :dontknow:

--- Kraj citata ---
ne karb je ustelan nego smo prije vozili na seriskom variu,stavili smo multivar ali nismo odredili rolnice tj preteske su na nekih 15kmh hvata brutalno  i do tada je dobar ali eto kao sto sam kazes nije to to  :sad3:

Grale:
dobro ide skučo  :icon_thumright:

--- Citat: benjamin_hawk - 21 Siječanj, 2012, 00:38:24 ---ne karb je ustelan nego smo prije vozili na seriskom variu,stavili smo multivar ali nismo odredili rolnice tj preteske su na nekih 15kmh hvata brutalno  i do tada je dobar ali eto kao sto sam kazes nije to to  :sad3:

--- Kraj citata ---
pa ispod videa si napiso da nije gore multivar  :dontknow:
nego, ono ti komentarišeš na videu?  :toothy12:

Miki-speedy:

--- Citat: EmirF121 - 20 Siječanj, 2012, 23:32:59 ---Dobro je ovaj put nije snimano sjekirom...  :icon_thumright:

Super ovo ide ali izgleda da karburator nije najbolje uštelan sudeći po tome da ne reaguje dobro na odvrtanje gasa.  :dontknow:

--- Kraj citata ---
Karb je ustelan savrseno,jedino bi mogao sajlu malo nategnut jer ima hoda gore 20ak stepeni..a rolnice su mi preteske a ove druge sto imam opet su prelagane,a mjesavina njih opet ne valja  ;D

EmirF121:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 21 Siječanj, 2012, 08:06:44 ---Karb je ustelan savrseno,jedino bi mogao sajlu malo nategnut jer ima hoda gore 20ak stepeni..a rolnice su mi preteske a ove druge sto imam opet su prelagane,a mjesavina njih opet ne valja  ;D

--- Kraj citata ---

Vidim da nešto nije uredu u startu jer odvrćeš gas a skuter kasno reaguje. Ali kasnije kad krene super ide.  :icon_thumright:

Miki-speedy:

--- Citat: EmirF121 - 21 Siječanj, 2012, 08:30:55 ---Vidim da nešto nije uredu u startu jer odvrćeš gas a skuter kasno reaguje. Ali kasnije kad krene super ide.  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ma sredice se to,nemam ni volje za stelanjem kad cekam overrange vec dugo  :icon_thumright:

Danas airsal naturpijan,ostalo mi jos malo izduvni sredit al to moram s drugim biaxom jer u ovaj ne ide 3mm nastavak

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju