Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 180
benjamin_hawk:
--- Citat: EmirF121 - 23 Siječanj, 2012, 19:18:35 ---Od kada Brčko ima aerodrom? Daj Benjamine koristi interpunkcijske znakove kad pišeš, ovako nabacane riječi bez ikakvog reda je stvarno ružno čitat. I poradi malo na pravopisu j**** mu... Bez uvrede ikakve, govorim ti ovo za tvoje dobro.
--- Kraj citata ---
brcko ima vec dugo aerodrom s obzirom da ti daleko od brckog zivis nemozes znat :toothy12: salim se nego jbt stari aerodrom kod americke baze gdje se trkaju nedeljom jbt a to za te znakove neda mi se majkemi :D imam pametnijeg posla :icon_tongue:
EmirF121:
--- Citat: benjamin_hawk - 23 Siječanj, 2012, 19:24:05 ---brcko ima vec dugo aerodrom s obzirom da ti daleko od brckog zivis nemozes znat :toothy12: salim se nego jbt stari aerodrom kod americke baze gdje se trkaju nedeljom jbt a to za te znakove neda mi se majkemi :D imam pametnijeg posla :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Nije ti to jarane moj aerodrom.
benjamin_hawk:
--- Citat: EmirF121 - 23 Siječanj, 2012, 19:27:59 ---Nije ti to jarane moj aerodrom.
--- Kraj citata ---
jeste nazalost,prijasnji aerodrom koristen je za slijetanje vojnih aviona
jednom kad budes dolazio kod mikija odemo do tamo cesto mi odemo jer ti tamo nece niko nsita a imas fore da ispucas krajnju
EmirF121:
--- Citat: benjamin_hawk - 23 Siječanj, 2012, 19:31:00 ---jeste nazalost,prijasnji aerodrom koristen je za slijetanje vojnih aviona
jednom kad budes dolazio kod mikija odemo do tamo cesto mi odemo jer ti tamo nece niko nsita a imas fore da ispucas krajnju
--- Kraj citata ---
Googlaj i nađi definiciju aerodroma pa ćeš vidjet da nije aerodrom. :)
I jarane moj bio sam ja na tom "aerodromu." To što sam 18km udaljen od centra grada ne znači da ne poznajem grad. Ako ćemo već o tome ko gdje živi, imam ti ja kuću odmah iza gradske bolnice u kojoj sam jako kratko stanovao prije rata. Sad nam je svima jasno zašto više tu ne stanujem, ali kuća se u potpunosti obnovila pa se za 2-3 godine vraćam samo ja, naravno bez roditelja. :hello:
benjamin_hawk:
--- Citat: EmirF121 - 23 Siječanj, 2012, 19:40:41 ---Googlaj i nađi definiciju aerodroma pa ćeš vidjet da nije aerodrom. :)
I jarane moj bio sam ja na tom "aerodromu." To što sam 18km udaljen od centra grada ne znači da ne poznajem grad. Ako ćemo već o tome ko gdje živi, imam ti ja kuću odmah iza gradske bolnice u kojoj sam jako kratko stanovao prije rata. Sad nam je svima jasno zašto više tu ne stanujem, ali kuća se u potpunosti obnovila pa se za 2-3 godine vraćam samo ja, naravno bez roditelja. :hello:
--- Kraj citata ---
yeeee :D i jeste aerodrom :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju