Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 180
benjamin_hawk:
--- Citat: B.E.R.O. - 05 Studeni, 2011, 00:35:07 ---Ide kao R1??
Po opisu....
;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
pa ne bas kao r1 xD ali ozbiljno eto caln guje je isto bio znaci on je sjeo odvrnuo gas i na nekih 20 ga poce odizat polako opuco ga na pravcu bratio se i nesto se pusilo iz motora nenormalno
Miki-speedy:
--- Citat: benjamin_hawk - 05 Studeni, 2011, 00:43:08 ---pa ne bas kao r1 xD ali ozbiljno eto caln guje je isto bio znaci on je sjeo odvrnuo gas i na nekih 20 ga poce odizat polako opuco ga na pravcu bratio se i nesto se pusilo iz motora nenormalno
--- Kraj citata ---
Ne odaji tajnu!!! :toothy9:
Uglavnom nije nista ozbiljno
--- Citat: benjamin_hawk - 04 Studeni, 2011, 22:38:20 ---danas vozen skuter sastavljen skroz sve tip top ustelan 100% a ono nidje vidio nisam kazaljka se uopce nevidi kako ide tek sto sam krenuo ono do do 120 i onda moram kocit nismo izlazili na glavnu a star pri kretanju na jedno 20 pocinje odizat kad sjedis normalno pa morams malo gas pustit uglavnommm brutalkaaaaaaaaa
--- Kraj citata ---
I lol,nije ustelan serijski variomat i serijsko kvacilo su na njemu
Btw fali jos red sponge sredit flandju za narda i kupit klip za airsala :toothy12:
Miki-speedy:
NRG pohabani ide 180 po satu :toothy12:
Sa serijskim variomatom,serijskim remenom,kvacilom itd. jaci sam od Gagija :laughing7:
B.E.R.O.:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 06 Studeni, 2011, 00:21:40 ---NRG pohabani ide 180 po satu :toothy12:
Sa serijskim variomatom,serijskim remenom,kvacilom itd. jaci sam od Gagija :laughing7:
--- Kraj citata ---
Laze ti sat za jedno 100!!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
:laughing7: :laughing7: :laughing7:
luna500rr:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 19 Listopad, 2011, 11:52:19 ---Nije da moze,nego bi vukao sigurno.
Nasao sam jutros neku gumicu pa cu vidit hoce odgovarat promjer
--- Kraj citata ---
nemoze ti vuc na to fals zrak jer iznutra ima kuglica i mali feder koji koce da se ulje ne preljeva dok se skut nevozi, a dovoljno je jak feder da nemoze vuc fals zrak... ako rastavis vidit ces o cemu pricam :)
skut ti je extra, slikaj kako mu stoji nardo i nek neko sa strane snimi kako ide :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju