Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 180

<< < (31/116) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: B.E.R.O. - 06 Studeni, 2011, 00:46:20 ---Laze ti sat za jedno 100!!!!
 :icon_thumright: :icon_thumright:

:laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
Nije to shitfajt :laughing9: :icon_tongue:

Salu na stranu,radi se o tome da je naprijed 12ka felga jer nije mogla stat 13 u ovu vilicu

--- Citat: luna500rr - 06 Studeni, 2011, 11:46:40 ---nemoze ti vuc na to fals zrak jer iznutra ima kuglica i mali feder koji koce da se ulje ne preljeva dok se skut nevozi, a dovoljno je jak feder da nemoze vuc fals zrak... ako rastavis vidit ces o cemu pricam :)

skut ti je extra, slikaj kako mu stoji nardo i nek neko sa strane snimi kako ide :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Hvala,nisam znao za to al ipak cu stavit gumicu da ne ulaze suvisne supstance
Mada sam na leru skidao gumicu i nije se nista mjenjalo,tak da upravu si

benjamin_hawk:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 06 Studeni, 2011, 12:01:27 ---Nije to shitfajt :laughing9: :icon_tongue:

Salu na stranu,radi se o tome da je naprijed 12ka felga jer nije mogla stat 13 u ovu vilicu Hvala,nisam znao za to al ipak cu stavit gumicu da ne ulaze suvisne supstance
Mada sam na leru skidao gumicu i nije se nista mjenjalo,tak da upravu si

--- Kraj citata ---
lpd puga sat laye do 5kmh.i da tacno je sa dvojicom ide 140-150 po satu a sa jednim jebije kamaru al laze dosta al ide jedno 100 i kusur po gps

Miki-speedy:
Ma kao da je uopste bitno kolko ide,svakako ga ne planiram vozit na krajnjoj a i da hocu nemam bas gdje :drunken_smilie:

benjamin_hawk:
ewo kako ide sada nrg samo sto moze jos na kranjoj napucat kolko oce ovo je kratka cesta danas smo se bas trkali sa passat 2.0 tdi bili smo bolji do nekih 90kmh pravih i onda je poceo sustizat to je bilo na amgistralnom putu na cistom pravcu kasnije momak na benzinskoj izlazi iz auta sj#bo se skroz xD

Rox-Rab:
da si mi susjed razrezao bi ti taj spuh koliko krešti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju