Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 180
Miki-speedy:
--- Citat: mhr-team - 19 Listopad, 2011, 12:05:41 ---ooooo ovo mi se sviđa...
p.s. ne znam kako si počeo proces poliranja spuha... ali pazi da ne preskačeš extramno granulacije brusnog ili šmirgl papira... jer nećeš moć prekrit ogrebotine...
i saaaaaaaaaaaaamo šmirglajjjjjj :headbang:
--- Kraj citata ---
Ma ne brini brate,strojno se polira,samo cekam da mi stignu krede iz banja luke pa idemo dalje :headbang:
Usput na Nardo sam stavio top od Top Performances Topline(ima sire rupice kao na Yasunijima :toothy12:)
mhr-team:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 19 Listopad, 2011, 12:16:49 ---Ma ne brini brate,strojno se polira,samo cekam da mi stignu krede iz banja luke pa idemo dalje :headbang:
Usput na Nardo sam stavio top od Top Performances Topline(ima sire rupice kao na Yasunijima :toothy12:)
--- Kraj citata ---
poslje ćeš ga slat na kromiranje ili?
jer bez kromiranja nisi ništa napravio, zahrđat će doslovno preko noći ako ostane samo kap vode... ma čak i ako rosa padne na njega :-[
Miki-speedy:
--- Citat: mhr-team - 19 Listopad, 2011, 12:38:50 ---poslje ćeš ga slat na kromiranje ili?
jer bez kromiranja nisi ništa napravio, zahrđat će doslovno preko noći ako ostane samo kap vode... ma čak i ako rosa padne na njega :-[
--- Kraj citata ---
Ne znam to jos,moram odlucit koji cu auspuh 100% imat na svom..Nije mi problem kromirat ga,al sta da mi sutra dodje hocu c16 a ovog kromirao :dontknow:
A do tad tu je ispoliran Hebo Performer koji ne treba ni kromiranje ni lakiranje da ne bi rdjao :laughing7:
benjamin_hawk:
danas vozen skuter sastavljen skroz sve tip top ustelan 100% a ono nidje vidio nisam kazaljka se uopce nevidi kako ide tek sto sam krenuo ono do do 120 i onda moram kocit nismo izlazili na glavnu a star pri kretanju na jedno 20 pocinje odizat kad sjedis normalno pa morams malo gas pustit uglavnommm brutalkaaaaaaaaa
B.E.R.O.:
Ide kao R1??
Po opisu....
;D ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju