Općenito > Generalno o skuterima
Kymco MyRoad 700
Mr J:
kymco je definitivno napredovao zadnjih godina i vidi se da su ozbiljno shvatili konkurenciju i odlucili se dici iz mnosta kopija i napraviti nesto orginalno...
Samo i dalje dajem malu prednost renomiranim markama, Kymca stavljam u gornji dio zlatne sredine... Daleko je Kymco od kineza i vjerujem da je najkvalitetniji proizvodjac koji dolazi sa Istoka, osim Japanaca naravno!
Nije dugo trajalo da su se na trzistu nasli skuteri preko 500ccm i preko 60KS! Bas sam Mrcini danas pricao, to je isto kao i kod automobila, manualni automobili su motori a automatici su skuteri, samo sto je jedan minus kod skutera a to su manji kotaci, sto uvelike pridonosi sigurnosti i upravljivosti, te kocenje masinom, no uz danasnju tehniku i domisljatost inzinjera i to se da rijesiti...
Za sada Burgmana 650 smatram najboljim maxi skuterom!
Kymco ce dobro uzdrmati konkurenciju... :icon_thumright:
A da je imao problema sa BW125 i sa 500ccm masinom to stoji, jer se da dosta naci prigovora na te masine...
stardust:
a tek cijena kymco dijelova...
200 i nesto kuna stražnji žmigavac a cijeli moram kupit jer ne mogu poklopac kupit posebno :(
al istini za volju vozio sam ga 1000+km bez poklopca pa zmigavac nije crko:)
makai:
evo ja vozim xcitinga 500 i baš bi volio znati kaj mi nevalja s mašinom. prekopao sam po više foruma i nemogu nači ništa osim pozitivnih reagiranja vlasnika.
mrcina:
tebe nema ko snjega u zadnje vrijeme
možda jedini od puno njih.
da si čitao moj post vidio bi da amateri na kotačima ne prigovaraju več samo profiči.
makai:
ma xciting 500 je super, bar za one koje ne vade mast mašinama. ja bi ga usporedio s vožnjom na nekome od customa sjedneš u fotelju i dalje samo opušteno jedino kaj nemoraš šaltati brzine.
evo da tebi reznem jednu kritiku. između ostalog na temelju tvojih postova i hvaljenja kymca kao firme sam se odlučio za kupovanje istoga. od kako su te snašli problemi s tvojim skutem sad je kymco postao firma za napucavanje privatnih frustracija što nezaslužuje. i neznam što je to definicija profiča na skuteru i što bi takav trebao tražiti na xcitingu 500?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju