Općenito > Generalno o skuterima
Kymco MyRoad 700
mrcina:
tajvanac.
kad sam ja kupovao B&W cijena je bila 45000 a sad niti ne pratim kymca jer mi je bed podsjetiti se na probleme.
a da nema problema samo se možete tješiti.
250 ccm je bezgrešna mašina u kymca zašto neznam a za 500ccm samo čitam kritike na te motore možda ne u rh jer ljudi koji ga kupe neznaju što su kupili ali oni koji mijenjaju motore ko gače nakon kupanja znaju kaj pričaju.
neču navoditi ništa,potrudite se pa sami to pronađite jer kao što sam rekao neču komentirati prepričavanja,več samo govorim da postoje problemi.
odin:
--- Citat: gigo_sf2 - 01 Listopad, 2007, 21:56:45 ---znali netko cjenu tog stroja
--- Kraj citata ---
bit ce izmedju 65 i 70k vjerojatno.
u italiji je cijena za gileru GP800 po nekim siteovima (http://www.motorbox.com/8434.html?cmtpage=3&tbk=215216) 12.500EUR, dodaj na to trosarinu na uvoznu cijenu i razliku PDV-a, dobit ces cca 100.000kn za skuter. Zvuci nevjerojatno, pogotovo jer se na pocetku spekuliralo sa cijenom od 9.500EUR na talijanskom trzistu, sto opet negdje nadjes kao relevantan podatak. mislim da ce ipak pocetak prodaje tek dati konacnu cijenu.
kod nas je silver wing 600/ABS 82k kn, a yamaha t-max 500 70-75k, tako da ce kymco opet imati vrlo konkurentan skuter, sto god netko tvrdio.
stark1:
nije malo para
odin:
evo jos jednog zanimljivog noviteta iz kymca, mozda je malo OT, ali mislim da je fora stvar :toothy10:
UXV 500
odin:
--- Citat: gigo_sf2 - 01 Listopad, 2007, 22:55:06 ---nije malo para
--- Kraj citata ---
da, na zalost kymco vise nije osjetno jeftiniji od konkurencije. Ocito su izmedju dvije opcije, konkuriranja kinezima ili ulaska u premium segment, izabrali ovo drugo.
Trziste ce reci da li su u pravu.
Po mome misljenju, kvalitetom vec odavno, a dizajnom zadnjih par godina, vec pripadaju premium segmentu (yamaha, honda, aprilia, gilera, piaggio), ali ima brand image nije na razini ostalih, i tu nesto moraju napraviti, ali na globalnoj razini.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju