Općenito > Generalno o skuterima

Kymco MyRoad 700

<< < (5/6) > >>

mrcina:
pazi sve pet ali ja te nisam nagovorio.
drugo kymco ima super liniju koja je jako prepoznatljiva,ali dok nisam sjeo i vozio te od kad su počeli problemi nisam znao kakva je firma.
kad govoriš da sam ga hvalio malo si se zaletio ja sam govorio da je to piaggio sa istoka barem sam tako ja čuo samo hvale ali kad su počeli problemi bogme samj promijenio mišljenje.
da nisam pročitao što vlasnici 500 govore o toj mašini nebih pisao da ima problema.
zašto nisi češče na forumu.znam da si se dosta prije prijavio ali do sad te nije bilo baš tu.

makai:
ma nema zle krvi, ali ja bi stvarno volio znati kaj nevalja s mašinama da se i meni to nedogodi ili da znam kaj me čeka. do sada sam ja sa svojim i više nego zadovoljan jedino što sam sam ga izguštao pa bi se sad vratio staroj ljubavi brzincima. kako stvatri stoje xciting će prezimiti kod mene a na proljeće hop na bandita. a da mi se nešto neda udarati po tipkovnici to je istina.
inače ovo novo čudo od 700 kubika izgleda predobro i jedva čekam da ga vidim uživo.

Punisher:
Kymco postao opak igrač... svaka čast, ali mi je nekako sigurnije imati motor i dodatno se koristiti kočnicom same mašine nego samo diskovima na skuteru...

odin:

--- Citat: Punisher - 04 Listopad, 2007, 11:45:01 ---Kymco postao opak igrač... svaka čast, ali mi je nekako sigurnije imati motor i dodatno se koristiti kočnicom same mašine nego samo diskovima na skuteru...

--- Kraj citata ---

iskreno, meni je sam koncept skutera nesto prakticno, za obaviti shopping, otici na plazu ili na posao... ove mrcine preko 250ccm su mi besmislene.

Mr J:

--- Citat: odin - 05 Listopad, 2007, 21:24:24 ---iskreno, meni je sam koncept skutera nesto prakticno, za obaviti shopping, otici na plazu ili na posao... ove mrcine preko 250ccm su mi besmislene.

--- Kraj citata ---

As I said: motorcycle - manual, scooter - automatic; (cars)

To je radjeno za ljude koji se zele voziti a da ima vise od 40KS... Scooterima dajem prednost nad motociklima zbog daleko vece udobnosti i zastite od vjetra te prostora, mjesta za odlaganje stvari... A i voznja sa scooterom je daleko lezernija!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju