Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
Ukupno Glasova: 123
Glasanje završeno: 28 Kolovoz, 2010, 19:26:54
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
Svi navijamo za tebe da pobijedis
ja se nadam da je tak....vec sam zaboravil kak je to dobit bann...
ja ga nikad nisam dobio
ak bus tak nastavio ni nebus...moras bit puno kreativniji na nekim specificnim podrucjima foruma... ak ti trebaju slucajno instrukcije slobodno se javi....nisam skup...xD
mhr-team - daj neki hint tko vodi
ma boltek vodi, kaj uopće pitate
ehh, da si ti u anketi, ti bi garant pobijedio
From BiH:...and 12 points goes to... Jedva cekam 28 da vidim jel moj favorit osvojio nevjerovatno putovanje na Djevicanska ostrva
CoK je kralj
po uzoru Big Brother....znači nema ljutnje, koga god izaberemo, da dobije nagradu BAN na 7 dana anketa traje 10 dana, rezultati ankete će biti prikazani nakon zatvaranja ankete, tj. u subotu 28.8.2010. a sretni dobitnik dobija nagradu BAN na 7 dana p.s. molim da se ne piše dolje za koga ste glasovali, da glasovanje bude što napetije, takoreći da bude napeto kao u tvornici opruga i da.... sa sada sam ja proizvoljno izabrao ove članove, a u drugoj anketi neka neko drugi odabere novih 15 članova, i onda da nakon 5-10 anketa odaberemo dvojicu prvoplasiranih iz svake ankete koji bi sudjelovali u finalnoj anketi gdje bi glavna nagrada iznosila BAN na 1mj UP - mala izmjena... da bude još zanimljivije evo u dogovoru sa mojim poslovnim partnerom i moderatorom alenom (speed)....[/[/b]b]naime... odlučili smo da prva tri člana dobiju nagradu "moj skuter BAN" 1. mjesto dobija BAN od 7 dana 2. mjesto BAN od 5 dana 3. mjesto BAN od 3 dana ajmooooooooooooooooooooooooo
zasto nema deluxa i aerox007 u anketi
glasala sam....al sedam dana je premalo za njega....xD