po uzoru Big Brother....
znači nema ljutnje, koga god izaberemo, da dobije nagradu BAN na 7 dana
anketa traje 10 dana, rezultati ankete će biti prikazani nakon zatvaranja ankete, tj. u subotu 28.8.2010.
a sretni dobitnik dobija nagradu BAN na 7 dana
p.s.
molim da se ne piše dolje za koga ste glasovali, da glasovanje bude što napetije, takoreći da bude napeto kao u tvornici opruga
i da.... sa sada sam ja proizvoljno izabrao ove članove, a u drugoj anketi neka neko drugi odabere novih 15 članova, i onda da nakon 5-10 anketa odaberemo dvojicu prvoplasiranih iz svake ankete koji bi sudjelovali u finalnoj anketi gdje bi glavna nagrada iznosila BAN na 1mj
UP - mala izmjena... da bude još zanimljivije
evo u dogovoru sa mojim poslovnim partnerom i moderatorom alenom (speed)....naime... odlučili smo da prva tri člana dobiju nagradu "moj skuter BAN"
1. mjesto dobija BAN od 7 dana
2. mjesto BAN od 5 dana
3. mjesto BAN od 3 dana ajmooooooooooooooooooooooooo
UP 25.8.2010.nove nominacije za BAN kreću u subotu, odmah poslje dodjele nagrada !!!
e sad....
a) Ako se desi da neki član nije dobio
niti jedan glas, on je spašen od BANA i ne sudjeluje u novoj anketi za dodjelu BANANKA
b) Tri prvoplasirana člana također
ne sudjeluju u narednim nominacijama za dodjelu BANANKA
c) Sve sljedeće nominacije će biti ograničene na
10 članova i neće biti naknadnog dodavanja na listu (zato
nemojte slati pm-ove da vas se doda na listu, jer svi će te stići na red)
d) Svi članovi koji nisu dobili BAN u ovoj nominaciji, ostaju u svim sljedećim, sve dok ne dobiju BAN, nakon što dobiju BAN više ne sudjeluju u nominacijama, također ako bude neki član da nije dobio niti jedan glas on više ne sudjeluje i spašen je od BAN-a...
e) Znači od
10 članova iz ovih nominacija, njih
7 prelazi u sljedeće nominacije.... te primamo još
3 ili više članova (ovisno o tome dali je neki član bio bez i jednoga glasa)... znači ukupno
10 članova će biti u svim narednim nominacijama