Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
pa rekao je da vise nece ni dolaziti na forum
Jebiga naljutili ste decka.
ma prijavio se on pod novim nickom :naturpijani baotian:
i tako je većinom pisao gluposti..
Citat: ivanm - 01 Listopad, 2007, 08:27:33i tako je većinom pisao gluposti..rece moderator foruma (u prijevodu takvi na ne trebaju)....šala malalol
Javio mi se on preko MSN-a i rekao da više neće bit na forumu...BTW: Rekao mi da je kupio rs-a.............................
Citat: Punisher - 01 Listopad, 2007, 11:25:13Javio mi se on preko MSN-a i rekao da više neće bit na forumu...BTW: Rekao mi da je kupio rs-a.............................pitaj ga zasto je otisao
Citat: speed - 01 Listopad, 2007, 11:27:09Citat: Punisher - 01 Listopad, 2007, 11:25:13Javio mi se on preko MSN-a i rekao da više neće bit na forumu...BTW: Rekao mi da je kupio rs-a.............................pitaj ga zasto je otisao ma ovo je predobar forum za njega
Citat: speedburn2 - 01 Listopad, 2007, 20:42:47Citat: speed - 01 Listopad, 2007, 11:27:09Citat: Punisher - 01 Listopad, 2007, 11:25:13Javio mi se on preko MSN-a i rekao da više neće bit na forumu...BTW: Rekao mi da je kupio rs-a.............................pitaj ga zasto je otisao ma ovo je predobar forum za njega istina pa da je malo manje srao po forumu nitko ga ne bi ni zajebavao