Općenito > Maxiskuteri
Hyosung MS3 250
eladio:
jedan komentar mi se nekako urezao i sad ga vezem uz ime hyosung
--- Citat: stalker - 23 Srpanj, 2013, 15:00:52 ---Mom Hyosungu će za koji dan biti tri godine i oko 28000 km na brojčaniku. Toiko sam na njemu radio ovih godina da poznajem svaki vijak. Kad ide onda je to čisti orgazam ali kad stane onda je neopisiv očaj :ludlud:
--- Kraj citata ---
:redface:
stalker:
Trenutno je Hyo na 45000 km i taj komentar o njemu i dalje vrijedi. Stvarno sam se nauživao i navozao s njim ali sigurno ne bih ovoliko posjedio od silnih briga koje mi je zadavao ovih 5 godina.
On zapravo nikad nije bio potpuno ispravan i uvijek na njemu nešto zeza ali uglavnom vozi.
Sandman:
Heheh uglavnom vozi :D
Ne loša kilometraža. Pa eto sad se možda najbolje iz tvojih postova vidi zašto je možda cjenovno bio povoljniji od konkurencije..
Zaključak: vrijedi uz malo živciranja :)
stalker:
Nij etrebalo dugo nakon što sam ono napisao da Hyo stane, ovaj put za trajno. Negdje sredinom srpnja je usred vožnje počelo neko lupkanje iz motora a i performanse su odjednom pale. Kako sam bio na putu kući a spuštla se noć odlučio sam lagano nastaviti tih 50-tak km. Najvažnije da je temepratura motora OK kao i tlak ulja. Došao sam kući i ustrad dan krenuo na posao. Motror je kod vreglanja lupkao što je opet ukazivalo na probleme s famoznim kvačilom alnasera koje me već niz godina muči. Zapravo od prvog dana tu nešto nije u redu.
Na povratku kući s posla svratio sam kod jednog prijatelja i tu je bio kraj. Kad sam htio krenuti kući i stisnuo dugme START iz motor se samo čulo zujanje alnasera u prazno. :-[
Očito da je nešto veliko pošlo po zlu jer je alnaser preko zupčanika čvrsto spregnut s kvačilom alnasera koje ga odvaja od radilice. Kod svakog verglanja on mora pokretati dva zupčanika što znači da je tu nešto stradalo.
Nakon prvog nastupa bijesa shvatio sam da j eto znak s neba da se konačno moram riješiti korejca koji mi je za ovih 5 godina donio puni i lijepog i ružnog.
Odlučio sam kupiti nešto drugo i od 13. kolovoza sam sretni vlasnik nove Honde NC 750 XA. Hyosung je punih mjesec dana stajao na suncu na mjestu gdje je stao. Nakon toga sam s njega skinuo tablicu i prebacio je na Hondu njega odveo u garažu jednog poznanika i tu je valjda i danas jer ga od tada više nisam vidio.
U ovakvom stanju ga ne mogu nikom ni prodati ni pokloniti. Možda jednom skupim volje i vremena i rastavim ga da vidim što je ovom prilikom stradalo. Ako ne bude prevelik kvar možda ga i osposobim a ako ne ... e onda ne znam!? Vrlo je rijedam i rijetko kome će trebat dijelovi da bih ga mogao prodati u dijelovima.
Kad sam dileru dijelova iz Koreje javio da sam odustao od njega otvorio mi je dušu i rekao da taj model MS3-250 uopće nije popularan u Koreji , dijelovi su mu preskupi i žao mu je što se uopće prodaje "overseas" jer samo škodi reputaciji marke Hyosung.
stalker:
Nakon gotovo godinu dana moj Hyo opet vozi. Dugo mi je trebalo da se nakanim i popravim ga jer nova Honda NC750X koja ga je zamjenila je više nego jak razloga da ga zaboravim i prebolim.
Pa ipak sam se odlučio rastaviti ga i utvrdio da je kvar nastao mojom greškom :BangHead:. Kad sam prošle godine mijenjao kvačilo alnasera nisam dovoljno čvrsto stegao tri vijka M8 koji kvačilo drže uz zvono magneta. Trebalo je nitro razređivačem dobro prati dijelove kako bi Loctite ljepilo protiv odvrtanja vijaka dobro zaljepilo vijke. Na žalost vijci su se odvili i potrgali namotaje generatora a potom skroz ispali i pri rotaciji zvona magneta uništili magnet što je u biti bila najveća šteta.
Iz Koreje je nabavljen set magneta i namotaja a najveći problem je na ispolo traženje famozna tri vijka M8x16 koji imaju plitku imbus glavu i čvrstoću 10,9. Na kraju sam nakon tjedana traženja uspio u Splitu pronaći tri odgovarajuća vijka. Nisu potpuno isti ali odgovaraju.
Opet je trebalo pronaći slobodnog vremena za sve to složiti i sklopiti motor što je potrajalo još dobrih dva mjeseca. I konačno je sve pažljivo vraćeno na mjesto. Prema servisnom manualu svaki vijak stegnut "kilo" ključem a onda sam se prekrstio, duboko udahnuo, dao kontakt i zavreglao :moli:. Nakon par pokušaja motor je upalio ali se odmah ugasio.
Znoj je poteko niz čelo, ne od vrućine nego od straha i očaja - nije valjda cijeli posao bio uzaludan :angry4:
Ipak motor nije radio gotovo godinu dana i na kraju je upalio i veselo preo a onda je sljedila probna vožnja . Tek tada sam shvatio da sam zaboravio voziti skuter :zubo:. Lijeva noga je tražila mjenjač a na položaj sjedanja kao u fotelji nikako se naviknuti. Hyo je konačno dovežen kući iz prijateljeve garaže u kojoj je čakao neizvjesnu sudbinu i sada u dvorištu pravi društvo Hondi.
Što dalje? Stvarno neznam. :dontknow: Najbolje bi bilo prodati ga jer mi pored Honde ne treba a opet sam vezan za njega jer zadovoljstvo pređenih 45000 km s njime je toliko da zaboraviš sve kvarove i dane kada si bio bez njega.
Trebao bi dvije nove gume a tu kao i do sada imamo MS shop :notworthy: a i registracija je neophodna jer Honda je prošle godina nasljedila oznaku koju je Hyo nosio punih 5 godina.
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju