Evo na doma...pa da se javim i napisem kratki rezime...
Bilo je prejebeno kao i uvijek...ekipa za 10...opet nas posjetila ekipa iz cakovca i isla s nama...
Bu neko kasnije slike metnuo pa budate sve vidli pa mozete plakati kaj niste isli....
Odvalili mso jedno 200km sveukupono....
Ovako..ujutro u 9:30 smo se nasli kod Antunovica Lav.Mrcina,Rober,Zaprudanec i Ja i krenuli prema ostatku ekipe...svi smo se nasli oko 10-10: 30 u Zaboku i osli u lokalni birc....odsjeli jendo pol sata i onda krenuli u lov na kilometre....
Obisli par spomenika...bili kod kolege TITE u kuci tam se malo pocastili i tak...
Kolega Zaprudanec nam je sredio ulaz jefitniji...kupio covijek 10 karta za dijecu po 10kn a ne za odrasle po 20kn pa smo ustedili nesto love cak
...i tak mi se vozili obisli pun k... mjesta i sela....
...da ne duljim puno na kraju smo otisli u Mariju Bistricu i posteno se najeli....
Bilo je predobro....sve kak treba biti...nije bilo nesretnih slucaja osim kaj sam ja izgubio zmigavac i auto mi ga zgazio....
Rober je s lunom ubio svako brdo u pojam sa svim zivim silama se luna uspijela popeti na svako brdo malo smo ga pogurali koji put ali sve super preslo....
Eto vam karta s ucrtanbom rutom di smo sve bili i vozili se....(na karti je ucrtana ruta di smo se svi zajendo vozili,jos + kaj su decki iz cakovca dolsi i idu nazad,ja sam isao iz sesveta u grad skroz,i osttak ekipa kaj je iz sesveta isla doma u grad i ekipa koja je nazad za bedekovcinu isla....)
Uglavnom 200km zajednickom puta + svako do mjesta di smo se okupili i nazad doma od mjesta di smo se rastali...put je bio stvarno pravi..vrijeme nas je odlicno sluzili jedino ujutro i sad predvecer smo se malo smrznuli ali sve 5...