Tehnički kutak > Tuning skutera

SPORTCITY ONE 50 STREET 2T - setup preporuka

<< < (20/26) > >>

SlowRider:
znaci karb se nije pokazao dobrim niti na pitomijem auspuhu? Sto se tocno desava?
 S tom iglom koju ima taj karb sam osjetio jasan manjak snage na srednjim otvorima gasa gdje igla igra najvecu ulogu, propusta malo goriva bez obzira na kojem zubu bila podena jer je pretupa, stavljanjem druge opet nisam zadovoljan.
Znaci na tom karbu se ne mozes voziti ni normalno jer ne daje optimalnu smjesu, bas bi volio usporediti taj 17.5 sa dobrom 12-icom  :dontknow:

ivanm:
čini ti se da je na pola gasa bez benge zapravo na pola gasa daje previše benge, onak ga zalije, do pola gasa je ok, ali na polovici štucne a kasnije je opet ok...
igla je skroz dolje jer ak ju dižem još je gore.. klipič sam poturpijao za 1mm moglo bi i za 2 al nisam eksperimentirao...
ak stavim manju diznu smjesa je na ful gasu presiromašna... ak stavim veću na pola gasa zatrokira još jače...
jedino još tuplju iglu i veću glavnu diznu da osiromašimo 1/2 gasa a da na full bude ok smjesa..

gokiSP:

--- Citat: motorin_one - 13 Listopad, 2010, 23:38:23 ---Dakle, kućište getribe je različito, pa se nemože LC getriba kompletna zamjeniti/namontirati umjesto serijske, a isto tako kad se sekundar iz LC getribe izvadi i stavi na serijsku nema doticaja sa primarom, jer je na primaru mali zupčanik premali i nedotiče sekundar u toj kombinaciji.

--- Kraj citata ---

Kužim u čemu je problem, ali ne kužim zašto je to tako. Više od 10 godina su postojale dvije vrste getriba (razlika je u sekundaru, tj. u dosjedu sekundara), znači li to da je ovo neka nova "treća" getriba?  :icon_biggrin:

ivanm:
to je getriba ko kod libertyja..
skida se kotač, pakne i cijeli dekl sa strane kotača... nije s unutarnje strane dekla prijenosa ko kod ostalih piaggio modela..

Gianelli extra77:
ljudi molim vas za pomoc imao sam 4g rolice i skut mi je iso 55-60 sa gianelli extra,bio u servisu i rekli su mi da su prelagane i probali sa 6 i iso je preko 75 dalje nije biloravnice ali je start bio nikakav i rekli da ce biti dobro sa 5.stavio sam 5 sada ide 70 i nece preko osim na nizbrdici pa mozete li mi reci koje bi mi bile dobre i sto bi jos pomoglo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju