Tehnički kutak > Tuning skutera

SPORTCITY ONE 50 STREET 2T - setup preporuka

<< < (21/26) > >>

pralas:

--- Citat: Gianelli extra77 - 26 Listopad, 2010, 20:17:11 ---ljudi molim vas za pomoc imao sam 4g rolice i skut mi je iso 55-60 sa gianelli extra,bio u servisu i rekli su mi da su prelagane i probali sa 6 i iso je preko 75 dalje nije biloravnice ali je start bio nikakav i rekli da ce biti dobro sa 5.stavio sam 5 sada ide 70 i nece preko osim na nizbrdici pa mozete li mi reci koje bi mi bile dobre i sto bi jos pomoglo.

--- Kraj citata ---
rolice ostavi s kojim je najbolje isao,ali obavezno zute federe iz malossi pakiranja na kvacilo i rjesio si problem :icon_thumright:

motorin_one:
Pozdrav svima!

Evo kratke usporedbe potrošnje goriva. Na serijali je prosjek bio oko 4,6 L/100 km, a sada je na pet zadnjih tankanja: 4,9 4,9 5,3 4,9 4,8. Nabavio sam Carburetor DELL`ORTO PHBG 19mm, Racing/black casing pa sljedi ugradnja. Još ostaje duža getriba.

Gianelli extra77:
imam zute suste na kvacilu i dobro ide ali mu je krajnja mala.sa 4grama iso je 60 a sada sa 5 ide 70.imo sam i 6 ali nema suta ali ide puno bolje.sad me zanima koje bi mi bile dobre za sut i za krajnju

nrg extreme:

--- Citat: Gianelli extra77 - 27 Listopad, 2010, 20:36:56 ---imam zute suste na kvacilu i dobro ide ali mu je krajnja mala.sa 4grama iso je 60 a sada sa 5 ide 70.imo sam i 6 ali nema suta ali ide puno bolje.sad me zanima koje bi mi bile dobre za sut i za krajnju

--- Kraj citata ---
Pa vjerojatno nešto između,oko 5,5.Bez isprobavanja se ne može točno reći. :icon_thumright:

Hackerivs:
lijepi pozdrav.
oprostite što temu dižem iz pepela :D
imam ovaj skoro skoro 2 godine i jako sam zadovoljan s njim. u početku je bilo nekih problema, ali sve otklonjeno i zadnjh 4500 km radi ko urica.
no, zahrđao mi je auspuh. ja sam ga skinuo s prijateljem, premazao antikorozinom, zatim temeljito izšmirglao i našpricao crnim visokotemperaturnim sprejem (600C) za auspuhe. zatim se auspuh na suncu sušio 2 dana.
kada smo auspuh vratili nazad, odmah u prvoj vožnji auspuh je počeo vrlo neugodno smrdjeti i stvorile su se one bubuljice. u međuvremenu je ta boja već i otpala.
što da napravim po tom pitanju?
isto tako, iritiraju me gume. imam u planu ove godine ići na more, ali definitivno ne s onim plastičnjarama. :(
imate li vi kakav prijedlog koje da gume stavim? moguće da dam i do 1000 kn za to.
hvala na pomoći. :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju