Tehnički kutak > Tuning skutera
SPORTCITY ONE 50 STREET 2T - setup preporuka
ApriliaMaster:
--- Citat: motorin_one - 13 Listopad, 2010, 23:44:16 ---Većina djelova je nabavljena sa SIP-a preko Slow-a (3.130 kn), svjećica u Lagerosu (115 kn), a gume u Graz-u (60 Eur).
--- Kraj citata ---
Hvala :toothy9:
motorin_one:
@ApriliaMaster
Da danas kupim skuter, mjesec dana bi vozio i provjerio da je sve ok i odmah napravio ovo iz teme. Garancija me nebi brinula ni najmanje!
ApriliaMaster:
Da to si upravo i razmisljam .. al znam cim mi ode garancija sjebat ce mi se nesto .. Uvijek je tako :D
motorin_one:
--- Citat: ApriliaMaster - 13 Listopad, 2010, 23:55:06 ---Da to si upravo i razmisljam .. al znam cim mi ode garancija sjebat ce mi se nesto .. Uvijek je tako :D
--- Kraj citata ---
Ako nisi siguran, odvezi skuter nekom sa foruma da ti pogleda stanje (ivanm - preporuka) i vidi dali je sve ok. Ako nije, odi u servis i napravi reklamaciju, a ako je, Slow i onda gas! :icon_thumright:
ivanm:
skuter ide sasvim solidno... s obzirom da je izabran najslabiji spuh, zbog što tišeg zvuka, performanse su u skladu s tim... jedino se malo prevrtrava jer je prekratka getriba za taj setup, a role i federi su svi iz multivar garniture, jedino da probam sa težim rolama 7.5-8.0 gr... možda bi spustili okretaje za oko 500 okr..... karb nije najsretniji ali i fazi je nabavke 19-ice... dulja getriba ako se da staviti budemo uprešali sekundar i to bi bilo onda ok skroz..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju