I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
otpoji gorivo na karbu di dolazi i glaedaj oce li curit gorivo ako curi a motor ugasen onda je 100% oso vakum ventil i jos ako ti baca i na vakum cjev benzin sto je moguce (provjeri) da ti trosi i zaljeva....
ma gle.. meni na bivsem nije valjao vakuum, samo je curilo bez obzira jel upaljen.. ali kada on nevalja svejedno sam plovak zatvara dotok kada se casica napuni, stoga ako je plovak ok, onda nemas brige.. ne trosi zbog toga sto vakuum nije ok...
prvo.. vijak za visak goriva ne postoji.. pa onda ne kontam na koji si mislio vijak..a ivane.. ovo prvi put cujem da benga moze ici na onu pipicu za vakuum..
mislim na vijak na karbu za ispraznit kadicu ili čašicu ...
pa normalno da ce na taj vijak ici benga.. jer na to curi i ti zapravo varas plovak jer on stalno propusta gorivo ako odvijes vijak za praznjenje karba..
alli ako neradi vakum, onda je to normalno jer svakako plovak zaustavlja , a ako otvoris casicu, ono curi dok ne nestane benge...
gle nemora bit da neradi ja bi reko da radi zasto ne samo pogle cje od vakuma to ti je na prrubnici jer ima onako slinavo benzina na njoj ili nema......
da je nastelan nebi toliko trosio.. gle.. premala dizna ti je i trosi toliko.. nemoras vjerovati, ali meni je sa diznom 63 na skutu trosio 5.5l, sa 92 diznom 3.8l... nije bitna velicina dizne nego nastelanost.. i meni je sa 50 diznom na ttu trosio oko 4 i pol litra...poslje sa malossi wild lionom sa tom 50 diznom 2.54 litra... fora je jel postelan ili nije..