Tehnički kutak > Tuning skutera
SF 2 trebam par savijeta oko setupa
Drnda:
stavi 7,5 gr i ne ulazi nista vise :icon_thumright:
palmers:
daaa, i mislis nece biti prelagano, a ici ce jos bolje, jel to moguce hehe?!
ok sutra odmah zovem da vidim jel imaju jer mislim da jucer nisu imali kada sam kupovao i nadam se da ce mi tadi da ih mjenjam pa trebali bi kvragu, nenam ni 5 km sa njima.
Drnda:
gle.. ja sam na potpunoj serijali imao 7 gr rolice i bio je skut super.. isao je negdje 95 po satu ako si sagnut posve.. inace nekih 80-85, znam da laze, ali toliko je po satu isao...
znaci ako imas mulivar ili speed controli onda stavi 7.5 gr i mislim da bi to trebalo biti ok..
palmers:
ajde neka tako bude onda, kako ti kazes.. a nemam ni multivar ni speed control :\ .. a meni su serijske rolice bile 9gr i danas ostavim crveni feder i stavim ove 8gr rolice, ma kakvi dere se a ide 40.. ok sutra ako treba opet cu napraviti skoro 50 km samo da probam, ako tako meni bude svaka cast :)
Drnda:
jesi slucajno stavio samo 3 rolice od 8 gr :toothy12:
nemoguce da se ispod 6.5gr sa tvornickim federom dere i ide 40..
meni je sa tvornickim federom i serijala potpuna sa rolicama 7 gr isla 85.. tj ono sto sam rekao iznad.. a dok sam imao multivar tada je bio drugi spuh jbg.. inace na novijim modelima, tvornicke rolice za sf2 lc su 7.9 gr...
u mene je uvijek bilo svjecka ngk br8hs i 7gr rolice na serijali i sve je bilo super..
tako da mi to u tebe nije jasno ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju