Tehnički kutak > Tuning skutera
SF 2 trebam par savijeta oko setupa
gocosf2:
--- Citat: Drnda-1 - 18 Kolovoz, 2010, 17:59:51 ---u pezo servisu mora imati taj.. mislim na bando, a ovaj tp kevlar ne postoji...
uglavnom bando je serijski remen mislim, i on je sasvim ok, a malossi x belt pase sa piaggia na pezo i suprotno...
--- Kraj citata ---
oke hvala smislit cu nesto ... trebo bi to sve sljedeci tjedan rijesit ... cekam kolegu da dođe sa mora pa da mi pomogne to pošarafit ...
samo sto nema u servisu od pežoa nista kaže lik ima samo serijske dijelove to je reko i za diznu i za remen ...
gocosf2:
evo me nazad... ovakva je stvar ... stavio sam danas speedcontrol ... skinuo sam i kvačilo i stavio crvene sustice (zelene nemogu nigdje naci :( ) posmirglao pakne od kvačila i zvono i sve vratio i naravno nije nista valjalo jer su mi ti federi bili prejaki i nije kvačilo moglo dobro uhvatiti pa se pregrijavalo ... no dobro to je manji problem vratio sam zute sustice i sad ide kako je i isao 62 po satu... sad me zanima koju centralnu da stavim jer je trenutno crvena i mislim da nije serijska ... rolice sam stavio 6.7 (dobio sa zx-om) i jako mi se dero pa sam stavio 7.7 (te sam dobio sa speedcontrolom)... i neki karb preporucite jer me ovaj ubija nemoguce ga je nastelat ...
palmers:
uglavnom evo stvari stoje ovako.. kupio sam mallosi rolice 8 gr, i vratio serijsku oprugu jer mi je sa ovom crvenom sta sam imao prevrtao, ta opruga je dosta tvrda i vratio sam serijsku koja je meksa dosta i radi stvarno zavidno bolje, star duplo bolji a konacna da mozda kojih 3- max5 kmh manja nego prije toga, ali nemam vise padova brzine od 50-60 tj tu neku stagnaciju.. e sada da stavim mozda jos meksu oprugu ili, s cime jos nadomjestiti tih 5km/h.. remen dali igra ulogu, ovaj koji imam serijski je skoro nov, skut ima 4t km.. ?!
Drnda:
remen je ok, nego sto je sve sada na skutu.. mislim da su ti uz serijski feder te rolice malo preteske...
palmers:
pa zapravo sve serijski osim rolica po novome :) maknuo sam taj feder crveni i to je to.. hm.. da probam sa jedno 7,5gr, sta bi jos trebalo vise ni sam ne znam..?! imas prijedlog, jel mi krajnje nuzan auspuh? uzimao bi nesto jace ako Bog da za zimu pa ne znam jeli mi se sada isplati toliko ulagati, ali ako je bas nuzan za jos tih 5kmh?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju