Tehnički kutak > Tuning skutera
SF 2 trebam par savijeta oko setupa
Drnda:
da je nastelan nebi toliko trosio.. gle.. premala dizna ti je i trosi toliko.. nemoras vjerovati, ali meni je sa diznom 63 na skutu trosio 5.5l, sa 92 diznom 3.8l... nije bitna velicina dizne nego nastelanost.. i meni je sa 50 diznom na ttu trosio oko 4 i pol litra...
poslje sa malossi wild lionom sa tom 50 diznom 2.54 litra... fora je jel postelan ili nije..
gocosf2:
--- Citat: Drnda-1 - 17 Kolovoz, 2010, 10:56:17 ---da je nastelan nebi toliko trosio.. gle.. premala dizna ti je i trosi toliko.. nemoras vjerovati, ali meni je sa diznom 63 na skutu trosio 5.5l, sa 92 diznom 3.8l... nije bitna velicina dizne nego nastelanost.. i meni je sa 50 diznom na ttu trosio oko 4 i pol litra...
poslje sa malossi wild lionom sa tom 50 diznom 2.54 litra... fora je jel postelan ili nije..
--- Kraj citata ---
oke, moguce je i to ... onda cu nabavit tu 72 diznu, kevlar remen i zelene federe ... pa cu to od ponedjeljka jedan dan sve stavit pa cu vidit kako ce se ponašat ...
gocosf2:
evo ovako ljudi bio sam danas u potrazi za djelovima tj trazio sam diznu federe i remen ... obisao cijelo valpovo i osijek i nisam nista nasao ... mislio sam uzet remen polini kevlar i nema ga nigdje i nemože niko narucit ... a za federe i diznu su mi u jednoj trgovini rekli da ce probat naci pa javit ... i kaže lik tamo sto radi da nema nista od malossi-a nego ce mi neke RMS federe nabavit... e sad remen mi je htio uvalit neki na d (glupan zaboravio kako se tocno zove ;D) kaže da košta oko 170 kn ... de recite jel to sta valja od toga sto mi nude ili neku opciju da kupim nekako prave dijelove...
gocosf2:
dayco se zove remen sjetih se :)
Ivan_drifter:
zajebi dajco remen duzi je od seriskog i gubis otprilike 5-10kmh s tim remenom imo sam taj remen i samo je cisto sranje.......
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju