Tehnički kutak > Tuning skutera

SF 2 trebam par savijeta oko setupa

<< < (7/12) > >>

Drnda:
alli ako neradi vakum, onda je to normalno jer svakako plovak zaustavlja , a ako otvoris casicu, ono curi dok ne nestane benge...

gocosf2:

--- Citat: Drnda-1 - 16 Kolovoz, 2010, 13:41:40 ---alli ako neradi vakum, onda je to normalno jer svakako plovak zaustavlja , a ako otvoris casicu, ono curi dok ne nestane benge...

--- Kraj citata ---

dobro to mi je jasno ... znaci da se zakljucit da mi je riknio vakuum ventil ... krenit cu od toga... poslikat cu ovih dana kad rastavim karb pa da kažete jel nesto fali jer ako je i riknio vakuum ventil i dalje sumnjam da plovak ne radi svoj posao kako treba ....

Ivan_drifter:
gle nemora bit da neradi ja bi reko da radi zasto ne samo pogle cje od vakuma to ti je na prrubnici jer ima onako slinavo benzina na njoj ili nema......

gocosf2:

--- Citat: Ivan_drifter - 16 Kolovoz, 2010, 13:50:21 ---gle nemora bit da neradi ja bi reko da radi zasto ne samo pogle cje od vakuma to ti je na prrubnici jer ima onako slinavo benzina na njoj ili nema......

--- Kraj citata ---

evo ovako... imao si pravo ipak radi vakuum odspojio sam i probao povući zrak i krenulo je gorivo znaci u redu je..... e sad dizna je 50 trenutno unutri nisam jos nabavio 72 kako je drnda rekao .... tada sam spojio karb bez kadice(čašice) i prstom sam podigao plovak i onaj klin dobro zatvara dovod... sad mi stvarno nije jasno gdje je problem... zasto toliko guta gorivo ... nezelim ni stavljat novi vario, remen i role dok ne rijesim taj karb ...  igla je na predzadnjem utoru ..

Ivan_drifter:
Mozda je jednostavno zedan moj pije 6 100% nasetelan samo spuh i orlice i diznu imam:)al se ganjam uvjek

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju