Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
imam u ponudi i nokiu 6070 nije kodirana za samo 350kn!
Citat: Mr J - 02 Listopad, 2007, 14:29:55imam u ponudi i nokiu 6070 nije kodirana za samo 350kn! Trebam nesto novije, tipa 6280...
btw ova 6070 ti moze sluziti kao antiradar (ima jedna fora kada to napravis, jedna kombinacija tipki i sl... i onda ti ona registrira radar i daje ti udaljenost i naravno signalizira ti radar... )
Citat: SlowRider - 02 Listopad, 2007, 14:41:38Citat: Mr J - 02 Listopad, 2007, 14:29:55imam u ponudi i nokiu 6070 nije kodirana za samo 350kn! Trebam nesto novije, tipa 6280...pihhh...Moj ti je savjet ne uzimati kliznu a pogotovo se nemoj zaletavati na 6280 jer ju je frend uzeo novu i imao problema do bola... Baterija, software...btw ova 6070 ti moze sluziti kao antiradar (ima jedna fora kada to napravis, jedna kombinacija tipki i sl... i onda ti ona registrira radar i daje ti udaljenost i naravno signalizira ti radar... )
daj sta je s tobom....
oš kineza barem su oni mali, izdržljivi, malo troše, i nemoraš ih popravljat samo zamijeniš
Da li netko zna gdje mogu dekodirati Nokiu 6288 za razumnu cijenu? Likovi traze od 350 do 400kn za dekodiranje
Citat: SlowRider - 02 Listopad, 2007, 14:08:56Da li netko zna gdje mogu dekodirati Nokiu 6288 za razumnu cijenu? Likovi traze od 350 do 400kn za dekodiranje ako nekome treba dekodirat bilo koju nokiu neka se javi na pm...
pa s cime se ti ne bavis,koju si skolu zavrsio,koda si mi rekao ekonomsku ako se ne varam
Citat:pa s cime se ti ne bavis,koju si skolu zavrsio,koda si mi rekao ekonomsku ako se ne varamtehničku,elektrotehničar,studiram strojarstvo.....ako nekome treba odkodirat bilo koju nokiu neka se javi,to još odavno znam,riješimo to telefonski da se i nevidimo....
Citat: marko.p - 03 Listopad, 2007, 22:22:24Citat:pa s cime se ti ne bavis,koju si skolu zavrsio,koda si mi rekao ekonomsku ako se ne varamtehničku,elektrotehničar,studiram strojarstvo.....ako nekome treba odkodirat bilo koju nokiu neka se javi,to još odavno znam,riješimo to telefonski da se i nevidimo....druga je stvar sa bb5 nokijama
he he kolega strujic,kamo ides na faks