Ehm, nije da sam tražio, ali iz iskustva ću ti reć da nema toga što se na ebayu ne može naći
Preporuka ti je da koristiš ebay.co.uk (Engleska) jer poštarina iz Engleske za istu stvar je u pravilu upola manja nego iz Njemačke npr..... Ebay.com (USA) zaboravi... iako je predmet možda u startu par dolara jeftiniji.... poštarine iz USA su enormne.....
Isto tako, bilo bi jako dobro da točno znaš što kupuješ, tj. da iz fotografije možeš zaključit da li je to zaista ono što ti treba.... primjer, vidiš cilindar, i po slici vidiš da paše na taj i taj motor.... jer dosta puta znaju pisat sve i svašta u opisima predmeta... (bilo iz neznanja, bilo iz pokušaja podvale)
Ja osobno do sada imam dobra iskustva s ebay-om, kupovao sam svašta, od naljepnice za 1$, do tokarskog stroja. Ako ispadne problem, (tj čekanje) to ti se u 99% slučajeva dešava u našoj pošti carinjenja, ili na putu od pošte carinjenja do kuće.
Primjer: ovaj 80cc kit je stigao u roku 9 dana, lik mi je isti dan kad ga je poslao, mailao slike paketa kako ga pakira, te poštanske naljepnice na njemu, istu stvar je napravio i sa sajlom brzinomjera i svjećicama, no te su negdje zapele (u HR pošti naravno) pa su na putu već 16-ti dan. Ali nije panika, ako ti kupljeno ne stigne u roku 45 dana, možeš tražit povrat od Paypala (kojeg dobiješ u roku 24 sata) a onda se oni dalje raspravljaju s prodavačem.