Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Kako sredit Baotiana za 50 Eura
igor.sb:
evo vam pa citajte/gledajte kako to izgleda na novom nrg
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,23731.0.html
na 2 strani su razultati
ovi stariji analogni satovi lazu i vise
mala usporedba nrg mc3 koji po cuki ide 85, laze tocno za 10 vise neg kod mene, meni pri 75 laze nekih 5-6
Edy46:
da ali ja uvik odbijam 5 na celeru jer vidio sam kad sam pretica auto u autu je 50 a u mene 60 :dontknow: :dontknow:
BilyPiton:
mene sama fascinira kak seriski skuteri idu 80 po gps-u :icon_scratch: kak neki kazu najbrzi seriski al skroz skuter kaj sam vidio i vozio se bio je piaggo typhone ide oko 65-70 realne a na satu mu pise izvan opsega tak da ono nekuzim zakaj ljudi pisu da im seriski ide 110-120 50ccm onda niko nebi kupovo sportivu :angry7:
Edy46:
moj ide realnih 85 jer je ustelan prijenos i karburator...i opet ti govorin da nevozin trenutno novu gileru NEGO MODEL 2004.GOD STARIJU :icon_biggrin:
igor.sb:
--- Citat: BilyPiton - 10 Veljača, 2011, 20:45:03 ---mene sama fascinira kak seriski skuteri idu 80 po gps-u :icon_scratch: kak neki kazu najbrzi seriski al skroz skuter kaj sam vidio i vozio se bio je piaggo typhone ide oko 65-70 realne a na satu mu pise izvan opsega tak da ono nekuzim zakaj ljudi pisu da im seriski ide 110-120 50ccm onda niko nebi kupovo sportivu :angry7:
--- Kraj citata ---
de jedan citat da je netko napisao da mu serijski od 50ccm ide 110-120
inace najbrzi serijski skuter bi trebala biti italjet formula jer serijski ima rezo spuh giannelli mislim
--- Citat: Edy46 - 10 Veljača, 2011, 20:55:01 ---moj ide realnih 85 jer je ustelan prijenos i karburator...i opet ti govorin da nevozin trenutno novu gileru NEGO MODEL 2004.GOD STARIJU :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
mjereno gpsom?
ne bitno, na koju foru ti dobijes 15 na sat vise, ustelan prijenos i karb (to svaki ima skoro) to ne mogu dati bez 1000+ oktretaja vise na serijskoj getribi
finu usporedbu sam dao za mc3 vs sr, to bi vazilo i za tebe :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju