Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Kako sredit Baotiana za 50 Eura

<< < (18/20) > >>

Edy46:
tata napisa sam gore sve onda najbolje da ga bacim u smece bem ga  :angry7:  :toothy12:

dusVu:
ajmo opet iz pocetka....baotian serijski (napominjem dobro ustelan) ide 60...mozda 65 ako navuce...opce je poznato da je na starim runnerima sat znao lagat puno previse...odprilike 75-80 realne(frendu na novom nrg-u serijskom pokazuje 85 po satu a gps om nije mjereno) ...taj sat nikako nije 100% tocan sto znaci da to nije 85... e sad ovaj car sto usporeduje runnera koji kosta oko 2500 eura (odprilike), 2t je i napravljen je od strane ljudi koji vjerovatno znaju sta rade i baotiana koji kosta (ni)500 eura i 4t je i napravljen je od strane ljudi koji to rade samo da prezive i vjerovatno nemaju veze o mehanici itd... ZAKLJUCAK : naspi ininog dvotaktola i kaki god da je baotian ce gutat dim iza tebe...mslm ono  :BangHead:

wonderkid:

--- Citat: Edy46 - 10 Veljača, 2011, 22:32:32 ---tata napisa sam gore sve onda najbolje da ga bacim u smece bem ga  :angry7:  :toothy12:

--- Kraj citata ---
vjeruj mi vise od 80 realne nejde,nemoj biti naivan

igor.sb:

--- Citat: Edy46 - 10 Veljača, 2011, 22:32:32 ---tata napisa sam gore sve onda najbolje da ga bacim u smece bem ga  :angry7:  :toothy12:

--- Kraj citata ---

ne kuzim zasto pises po auto ovo po autu ono oduzmem ovoliko

sine gps u ruke i mjeriti i pomogucnosti normalno sjediti a ne u pederskom polozaju :P

BilyPiton:
da nemoj se ko igor vozit  :nono:  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju