Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Kako sredit Baotiana za 50 Eura
Edy46:
haha e joj jesu mi smisni ovi tipovi sa baotianima jbg nemogu podnit da neko ima bolji motor od njih care ka 1. ko kaze da nisan nikad vozia motor na brzine kao 2.tunirat ga mogu kako god ocu i kad god hocu tako da ako cu ja radit na njemu sta god ocu moja stvar a to sta si se ti umislia da mozes prati gillere grdno se varas moj care nisan se dosa ode svadat samo san reka kako je ako se baotian moze nabavit za 100 eura :sad3:
animatrix:
Izgleda da samo baotian piloti imaju te neke komplekse usmjerene prema talijanima. Citajuci na ovom podforumu svi idu 70-80 bila serijala u pitanju ili "nadrkanac" od 70cc i svi redovito peru runnere..
BilyPiton:
--- Citat: animatrix - 10 Veljača, 2011, 19:41:57 ---Izgleda da samo baotian piloti imaju te neke komplekse usmjerene prema talijanima. Citajuci na ovom podforumu svi idu 70-80 bila serijala u pitanju ili "nadrkanac" od 70cc i svi redovito peru runnere..
--- Kraj citata ---
kenjas sam sebi u usta i ti vozis kineza
ps. bez uvrede :icon_thumright:
kolko ide ta tvoja gilera sp 50ccm po satu?
animatrix:
Da, vozim kineza al ne pricam gluposti.
Edy46:
nevozin ovu sada novu vec staru 2004.god koja se razradila u 6.godina voznje po satu ide ravnih 90 sve je standard na njoj auspuh je 0.22 dizna 74 ustelani prijenos
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju