Tehnički kutak > Injection
pure jet ne pali
Iwo SR Tuono:
a j****u neka je glupost, ugasio ga je i više ga nemože upalit, znači struja ga jebe
pregledaj relej injektora i relej paljenja, purejet ima varijabilno paljenje, možda baci iskru u krivo vrijeme :dontknow:
jer paljenje varira za 3 stupnja u + i 3 stupnja u -
Tadr3:
meni je sve radilo... sjecas se valjda mog ditecha... ima struje, baca benzin... ima kompresije... jebalo ga je to jer usisne lamelice nisu dobro zatvarale... mogao sam ga upalit jedino ako sam iscupao utikac od zelenog injektora (benzinskog) da mu zaustavim benzin... kad je uspio navuc barem malo zraka i izbacit visak benzina ustekam zeleni nazat i uz malo vise verglanja upali... uzeo kod auto kreše rms-ov kompletni usis za 95 +/- par kuna i sad pali ko metak... pali od prve... evo stajao je 3 tjedna i jucer upalio iz prve... znaci pogledaj usis, dali ti lamelice dobro zatvaraju... onda da ti negdje ne izbacuje zrak kod prirubnice na bloku... te da ti ne izbacuje zrak na semerinzima, vecinom ti se sjebe dosjed radilice i lezaj na strani variomata (ako imas morini ditech), al opet provjeri semeringe...
ivica pj:
--- Citat: Tadr3 - 06 Listopad, 2010, 23:22:09 ---a j#bo ga bog, pa daj kreni od stvari koje. mozes sam sanirat.. jesi pogledao jebeni usis?
--- Kraj citata ---
ma jasta sam,evo doveo sam i mehanicara, ma kakvi nece i nece.
izgleda da ce mu prije pomoc po litre benzina i upaljac.
Iwo SR Tuono:
purejet se ne slaže s dva šarafcigera i ključem 10 i gedorom 13
to će svaki mehaničar koji zna posao znat, a ovaj tvoj je puhnuo svjećicu i reko aj bok
Tadr3:
--- Citat: ivica pj - 07 Listopad, 2010, 16:08:38 ---ma jasta sam,evo doveo sam i mehanicara, ma kakvi nece i nece.
izgleda da ce mu prije pomoc po litre benzina i upaljac.
--- Kraj citata ---
sta si pogledao kod usisa? izvadio usis i reko dobar je... :hmh:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju