Tehnički kutak > Injection
pure jet ne pali
vale_vx:
ovako, vozio sam se na skuteru i stao i ugasio ga, i poslije toga više nema šanse da upali, prije je bilo sve normalno.
par dana je bio doma jer nisam stigo čačkat i dođem i probam slučajno upalit i upali odmah iz prve, normalno radi i prima gas. ugasio ga i poslije toga opet više nikako.
promjenio svjećicu, ništa, struje ima tj baca iskru, pumpa druka normalno, čašicu i injektore skinuo i očistio, sve je ok
znači benzina ima, struje ima a neće da upali. svjećica se namoči benzinom kod verglanja
s čime da pokušavam dalje?
Iwo SR Tuono:
pokušaj usis vidjet dal dihta ili da ti semering neki nije stradao
meni isto nekidan nije htio pa sam malo kuckao po injektoru i kresno je
ivica pj:
Halo ljudi,imam i ja veliki problem sa Pure Jetom,kupio sam ga nedavno neispravnog,2 god nije paljen,sad sam sve pokusao,novi akumulator,izvadio staro gorivo i ulje stavio novo,promjenio svijecicu,ocistio diznu,promjenio TPS,pumpa goriva radi,svi osiguraci ok,ali nepali,samo vergla,stavim goriva u cilindar i opet nista, jel mi ko moze dati savjet. molim vas.
crobex:
ja sam od ditecha odustao, doslovce smo skidali sa ispravnog skutera dijelove i stavljali na drugog i nije uspijelo. ljudi koji se vise kuze kazu da je najveći problem sto imamo dosta los benzin
Tadr3:
imate previse benzina il premalo zraka.. ukratko injektor ili usis... za početak pogledaj usis, mozda ne dihta dobro...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju