Tehnički kutak > Injection

pure jet ne pali

<< < (4/9) > >>

CoK:

--- Citat: ivica pj - 06 Listopad, 2010, 12:52:56 ---pumpa radi baca gorivo,evo sad sam opet skinuo injector,pusem kroz njega ma nista izgleda da je se zacepio.
ali proba sam skinit zeleni injector i verglo i vratio nazad i opet nista.

--- Kraj citata ---
nemozes ti puhnuti kroz injektor, to se otvara pod visokim tlakom...

provjeri i sve gumice i zapamti dobro kako si ih vadio

crobex:
to mjenjanje stvari na jetu je jako skupo a sve je pogađanje. Sistem tog motora je dosta kompliciran, zato svi odustaju od popravljanja injectiona

CoK:

--- Citat: crobex - 06 Listopad, 2010, 17:55:32 ---to mjenjanje stvari na jetu je jako skupo a sve je pogađanje. Sistem tog motora je dosta kompliciran, zato svi odustaju od popravljanja injectiona

--- Kraj citata ---
zato svi odustaju i od kupnje

taj skuter je promasaj za lijepu nasu

ivica pj:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 06 Listopad, 2010, 13:07:39 ---Koliko km imas?
Skini injektor kompletan sa glave,i plavi i zeleni i daj kontakt,ako baca maglicu ok,ako ne odnesi na rezonanciju da ti ociste i provjere injektore

Inace moze bit 100 stvari,kreni od lamelica,pa dolje pogledaj paljenje,đek od paljenja,izvrti greske,probaj releje promjenit,provjeri kontakte na injektorima itd

--- Kraj citata ---
15,000km,skino injector, verglam i siklja gorivo,skinem ga i rastavim a on cist ko suza,kompresije ima ko lud struja odlicna,jedino da nije ecu???

Tadr3:
a j#bo ga bog, pa daj kreni od stvari koje. mozes sam sanirat.. jesi pogledao jebeni usis?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju