Općenito > Generalno o skuterima
Kako perete i održavate svoje ljubimce na dva kotača
funkyzg26:
znači tu niko ne koristi mucoff ili te pošpricaj i obriši preparate , ja prvo naspem u kantu jedno 5-6 litara tople vode sa blagim šamponom za aute i ubacim nutra spužvu ,onda pošpricam cijeli motor karcherom ,našamponiram ga cijelog i onda isperem sve ponovo sa karcherom i nakon toga obrišem sve sa jelenjom kožom sam tak ga prat ja mislim da i nije baš najzdravije za instalacije i metal tak da me zanima jel neko koristi neki proizvod kao mucoff ili ti pošpricaj i obriši proizvode recite svoja iskustva sa nekim takvim proizvodima baš me zanima kaj je najbolje ,evo link od mucoffa
http://www.muc-off.com/motorcycle/blog1.php
BilyPiton:
ja sam skuzio da nije dobro stavljat šampon jel nije to mala beba :toothy10: najbolje mi je ocistit ak ej moguce sa cistom krpom jel poslje bilo kak da radim ostanu fleke :dontknow:
zvons7:
Ako dobro isperes sampon, obrises sa jelenjom kozicom i nakon toga suha krpa ne ostanu fleke. Pogotovo ako jos malo ispoliras :)
karlo.sb:
kad pada kisa izvezem ga van da malo pokisne i onda ga samo prebrisem krpom :icon_biggrin:
al ajd jednom godisnje ga pocastim pravim pranjem, malo jara i deri spuzvom, pa mislim ipak je to sr, taj skuter i kad je prljav on sija :icon_tongue:
Darky:
Ja to vako :toothy9:
prvo pređem s mokrom krpom sve plastike
onda suhom da ne ostanu one mrlje od vode
onda ga prespricam i prebrisem
s onim sprejom za unutrasnjost auta :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju