Dobar dan svima!
Ja sam se danas upoznao s serviserom/zastupnikom za svoje motore i koliko je on pokvarena osoba.
Uglavnom jucer sam se vozio s skuterom i pukla mi je gas sajla i s obzirom da su oblaci bili bajni sam odgurao skut u garazu (pukla mi je na povratku s dira po gradu i okolici 30 metara od kuce). Ok sam sam se sebi nasmijao i skuzio svoju srecu u nesreci i da mi se je to moglo desiti na mnogo gorim mjestima (tipa 50km od kuce i sl.) ok sparkirao svog ljubimca u garazu i otisao na veceru.
S obrzirom da je vec bilo kasno i ljevala je kisa nije mi se bas zurilo da odem do servisa pa sam to premjestio na danas subotnje jutro.
I ustao se ja i posudio skuter od kolege (longjia alien zute boje, hvala Miha) da se odpeljem do servisa i stigao i zapeljao se u dvoriste i usao u shop. Da bi nato vlasnik servisa odmah skocio s pulta ko da ga osa pikla i odma na mene. "Pa sto mi to dovodis u dvoriste"....."pa kako te nije stid"....."mi tu nemamo kineska s#$nja"..."mi tu prodajemo samo kvalitetne skutere i motore"....."odmah izadi, ne zelim ni diskutirat s tobom"... uglavnom razgovor je bio i vise nego samo neugodan i pale su nekoliko pogrdnih izraza rasisticke orjentacije na vrstu skutera s kojim sam se dopeljao i tako sve dok nisam izgurao skut iz dvorista ne imajuci ni vremena upaliti ga i staviti kacigu na glavu te bi me dragi gospodin doslovno ispratio do izlaza iz dvorista i zamnom zatvorio ogradu i doviknuo mi jos nekoliko izraza o meni i skuteru i tipu ljudi koji voze te skutere.
Neznam dali vam se ikad desilo nesto slicno i da vas netko naziva pogrdnim izrazima zbog vozila s kojim ste dosli.
Molim za vase misljenje na takve ducane i dali je imao itko takva slicna iskustva.