Krenusmo mi jednog lijepog sunčanog jutra ka morskoj strani lijepe naše. Spakirali se uzeli motorčeke (2TDottore je zeznul trebali smo ič sa 50-kama ali on je na brzinu uzel SR-ku 150) i tako krenuli on sa več navedenom SR-kom ja sa tuonom i sve je bilo super napunili do čepa i gas. Dođemo do karlovaca i naravno eto ti murije na motoru a da bude bolje SR-ka nema rege e pa smo tamo malo zujali 20 minuta dok se nisu maknuli :-DD krenemo mi dalje i sve je super dođemo do Slunja kad čujem ja da zvuk tuono više nije isti sad je išlo booo booo booo booo kad god bi dao gasa iznad 5 hiljada dobro stanemo mi malo i za 15 minuta krenemo dalje i vozimo mi kad za nekih 3 km opet boooo boooo booo booo ništa opet stanemo i opet krenemo i sve ok i tako opet nekih 2 km kad odjednom čujem ja reski i svima prepoznatljivi metalni zvuk :-DDDD ooooo pa tu smo znači neko mi je hitil super bond na karike pa se sljepile joj joj...hahahahah nema veze fuzič dole 2TDottore nogu na njega i guranac do Rakovice di sam ostavio motor kod restorana Rendulić te im se zahvaljujem i ovakvim putem... i ništa iscuclamo sve iz tuona stavimo u boce pod sic i deri dalje ka moru na SR-ki i vozimo bez problema sve do Biograda na trajekt na Tkon i super budemo par dana tamo te dobijemo poziv da se zaputimo na Vir mi naravno bez razmišljanja na motor i gas (ipak su nas ženske pozvale). Siđemo sa trajekta dođemo na benzinsku kad ono imamo kaj vidjet šeraf križni 3mm u stražnjoj gumi... o jbt kaj sad ništa traži vulkanizera...nađemo mi jednog ali pazite sad ovo njegovo radno vrijeme od 10 do 14 onda pauza od 14 do 17 i onda radi opet od 17-18 hahahahahah e to je pravi dalmoš nemreš vjerovat mi smo došli u 15 i 30 negdje reko nečemo ga tolko čekat idem ja pozvonit i hvala bogu nije spavo pa nam je učinio uslugu i spustil se u garažu hhhh na kraju mi smo više šerafili nego on skinuli smo gumu i natrag ju montirali :-DDD on je vadio neke lude alate koji bi nam vjerovatno spojebali zupce nutra...i ajde nakraju kupimo gumu zato kaj nam je razlika u cijeni bila 70 kn za popravak ili druga guma a bila je fakat u dobrom stanju i ništa gas za Vir nakon lude noči gas natrag kad eto ti buraza daj ajde u Zadar u Tokiča po sponu pukla mi je na Bravcu o čovječe Božji pa kaj se to događa i nikaj ajde mi po centru ZAdra bez rege se vozikamo tj. ja 2TDottore je vozio prema VIru ja od Vira i tako kupimo mi to i gas dođemo na Tkon kad ono nije to cijela spona nek se kupuje u 2 djela a jbt kaj sad nikaj ujutro sljedeče na motor i natrag u Zadar i sad eto več 5 dana stoji Bravac na švenk jel nemremmo to napravit hahahah a na otoku nema nikakvog mehaničara tj iam jedan kaj je dal vizitku ali pazite ovo sa prve strane piše Metaloprerađivački obrt "ŽICA" a sa druge vulkanizer i crpljenje septičkih jama (traktor) ahhahahahahahaahahah koji kralj tak da neznamo kaj bu sa tim ali nek se to buraz brine ko mu kriv kaj se vozi sa autom :-DDDD i eto to je to ako se još nekaj dogodi javim :-DDDD pozzz trkačima i svima koji se tako osječaju