ako ce se i organizirat endurance race to sigurno nece bit radi "stare" ekipe koja je vozila utrke pa se sad oce vratit..
Glavna idea je organizirat utrku u par klasa sto bi znacilo da bi bilo dosta skutera na stazi a i postojala bi klasa stock koja bi privukla dosta rejsera a nebi imali puno ulaganja osim opreme.. Jer je naj bitnije privuc nova lica na scenu a ne gledati stalno te ista.
Neka npr. bude 4 klase i da u svakoj klasi voze po 5 vozaca, to bi znacilo 20 skutera na stazi i to uopce ne bi bilo lose..
Ne shvacam tu potrebu za sputavanjem kada netko zeli nesto napraviti dobroga. U temi ispod ove pljuje se po HMS-u i kak se zbog toga ne voze utrke a onda se dojde u ovu temu i onda se glupim izjavama "bojkotira" bilo kakav pokusaj da ista organizira..
slazem se s tobom!!
citam ove sve postove al ljudi pola vas ima volje a pola nema.
siguran sam da par vas iz stare ekipe vam se bas neda jer ste se onak ispucali vec nekako slazuci te skutere, ako ih sami slazete, pa 2,3 godine voznje skutera po stazi i vama ko da se neda.
a dam se kladiti u soma evra da ima ljudi koji nisu iz stare ekipe da bi sigurno dolazili na takve evente, trke ili slicno, bitno sam da se nes vozi, druzi, popije, pojede i izmjene iskustva...
stock klasa bila bi full zanimljiva dosta ljudima koji nemaju bas nesto novaca za taj sport...
dosta vas se orijentira po drugim drzavama u ovom sportu ali hrvatska nije jedna italija ili njemacka, hrvatska ne ulaze bas nis u ovaj sport dok u italiji i njemackoj je sasvim drukcije...
znaci trebamo si sami sebi nes organizirati a ne cekat ove stare konje iz hms-a koji jos uvijek zive u doba juge, pavelica i tudjmana, grozno...ako me razumijete sta ocu rec..
trebamo se sami osposobiti ili nam nebu niko nis pomogel...
pa dajte si zamislite kako bi to bilo super nedjeljom da se organizira na marofu trke neke, voznje, rostilj neki, druzenje i sve ostalo...mislim presuper...
ja sam prvi kaj bi odma dosel i vozio, ako treba i dao nes novaca za organizaciju, rostilj, cugu ili slicno...
treba imat volje i zelje a ostalo bu sve doslo