Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: vekyyy - 20 Siječanj, 2008, 13:54:34hmmmm ja juce nis nisam dobil od one svoje jos sam se narokal ko konj da mogu bar hebat kad ono k**ra* od ovce Ki ni pital, ni dobil.
hmmmm ja juce nis nisam dobil od one svoje jos sam se narokal ko konj da mogu bar hebat kad ono k**ra* od ovce
Citat: vekyyy - 20 Siječanj, 2008, 09:45:20MRZIM STOCKE kolega, mi došli u disco REMIX, tam bil neki party ko RED BULL i Vodka, i tega smo nas 3 popili preko 40 komada, i onda za glavnu nagradu smo dobili litru čiste vodke. Kako me sad boli trbuh
MRZIM STOCK
Citat: ..::Alf::.. - 20 Siječanj, 2008, 10:15:34Citat: vekyyy - 20 Siječanj, 2008, 09:45:20MRZIM STOCKE kolega, mi došli u disco REMIX, tam bil neki party ko RED BULL i Vodka, i tega smo nas 3 popili preko 40 komada, i onda za glavnu nagradu smo dobili litru čiste vodke. Kako me sad boli trbuh SAMO MI NEMOJTE SPOMINJAT STOCK I VODKU!!!!!!!!!!!!!! JASNO
ej ogulinci,jeba vas pas,sinoć sam bil vani u nekom disku preko puta konzuma,možda taj remix,muzika loša,a cure zgodne nisam vidjel......žal mi je kaj vam nisam javil da dolazim pa da popimo nešto....
mislim,ima cura,ali karlovčanke su puno ljepše.....da jedan iz moje ekipe je rigal vani kraj auta,ja nisam kapi alkohola popil,doć ću ja još pa čemo vidjet kako će bit.....
Citat: marko.p - 28 Siječanj, 2008, 09:22:42mislim,ima cura,ali karlovčanke su puno ljepše.....da jedan iz moje ekipe je rigal vani kraj auta,ja nisam kapi alkohola popil,doć ću ja još pa čemo vidjet kako će bit.....onda sam te vidio,jos sam ja dobacival preko ceste,otiso u grad i vratio se nakon 20 min i lik jos povraca,ajme komedije,ma treba znat di iskat cure
Citat: speed - 28 Siječanj, 2008, 14:56:39Citat: marko.p - 28 Siječanj, 2008, 09:22:42mislim,ima cura,ali karlovčanke su puno ljepše.....da jedan iz moje ekipe je rigal vani kraj auta,ja nisam kapi alkohola popil,doć ću ja još pa čemo vidjet kako će bit.....onda sam te vidio,jos sam ja dobacival preko ceste,otiso u grad i vratio se nakon 20 min i lik jos povraca,ajme komedije,ma treba znat di iskat cure Ajd reci i meni da i ja znam
Citat: ..::Alf::.. - 28 Siječanj, 2008, 15:52:01Citat: speed - 28 Siječanj, 2008, 14:56:39Citat: marko.p - 28 Siječanj, 2008, 09:22:42mislim,ima cura,ali karlovčanke su puno ljepše.....da jedan iz moje ekipe je rigal vani kraj auta,ja nisam kapi alkohola popil,doć ću ja još pa čemo vidjet kako će bit.....onda sam te vidio,jos sam ja dobacival preko ceste,otiso u grad i vratio se nakon 20 min i lik jos povraca,ajme komedije,ma treba znat di iskat cure Ajd reci i meni da i ja znam e kume aj pogledaj pjesmu gore pod video pa vidi jel dobra
Citat: vekyyy - 28 Siječanj, 2008, 15:59:01Citat: ..::Alf::.. - 28 Siječanj, 2008, 15:52:01Citat: speed - 28 Siječanj, 2008, 14:56:39Citat: marko.p - 28 Siječanj, 2008, 09:22:42mislim,ima cura,ali karlovčanke su puno ljepše.....da jedan iz moje ekipe je rigal vani kraj auta,ja nisam kapi alkohola popil,doć ću ja još pa čemo vidjet kako će bit.....onda sam te vidio,jos sam ja dobacival preko ceste,otiso u grad i vratio se nakon 20 min i lik jos povraca,ajme komedije,ma treba znat di iskat cure Ajd reci i meni da i ja znam e kume aj pogledaj pjesmu gore pod video pa vidi jel dobradi da pogledam???
Citat: ..::Alf::.. - 28 Siječanj, 2008, 19:40:31Citat: vekyyy - 28 Siječanj, 2008, 15:59:01Citat: ..::Alf::.. - 28 Siječanj, 2008, 15:52:01Citat: speed - 28 Siječanj, 2008, 14:56:39Citat: marko.p - 28 Siječanj, 2008, 09:22:42mislim,ima cura,ali karlovčanke su puno ljepše.....da jedan iz moje ekipe je rigal vani kraj auta,ja nisam kapi alkohola popil,doć ću ja još pa čemo vidjet kako će bit.....onda sam te vidio,jos sam ja dobacival preko ceste,otiso u grad i vratio se nakon 20 min i lik jos povraca,ajme komedije,ma treba znat di iskat cure Ajd reci i meni da i ja znam e kume aj pogledaj pjesmu gore pod video pa vidi jel dobradi da pogledam???evo ti http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=5219.0
onaj kaj je rigal je bil o kolege frend,ja ga neznam dobro,uglavno neki šminker,bena,nezna pit......mismo tamo bili dugo jer se frendu nije auto dal odključat pa smo kroz gepek ušli.....to je trajalo......speed,nisam ništa čul da si dobacival....
Citat: marko.p - 29 Siječanj, 2008, 11:41:17onaj kaj je rigal je bil o kolege frend,ja ga neznam dobro,uglavno neki šminker,bena,nezna pit......mismo tamo bili dugo jer se frendu nije auto dal odključat pa smo kroz gepek ušli.....to je trajalo......speed,nisam ništa čul da si dobacival....ma mozda nisi cul,ma nema veze,kad opet dodjes javi pa da popijemo pice