I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma alf kume jebes ti to sve.. nego idem se mi napit u grad i zapjevat nasu Zeljko Bebek - Sinoc sam pola kafane popio-Covjek prosto pobrljavi kad se nade u ljubaviNa oba oka ocoravi i prijatelje zaboravi-Ljubav je stanje opsadno i nikad nije dosadnoZena je stvorenje cudljivo, cudljivo i uzbudljivo-sinoc sam, sinoc sampola kafane popiozbog tebe, zbog tebenisam oka sklopio -Covjek prosto pobrljavi kad se nade u ljubaviNa oba oka ocoravi i prijatelje zaboravi-Ljubav je stanje opsadno i nikad nije dosadnoZena je stvorenje cudljivo, cudljivo i uzbudljivo-sinoc sam, sinoc sampola kafane popiozbog tebe, zbog tebenisam oka sklopio -sinoc sam, sinoc sampola kafane popiozbog tebe, zbog tebenisam oka sklopio
buš nekaj i naučil ak buš non stop sa njimdržati čašu/flašu u rukama
Ma ja više nepijem
ja isto ne pijem,nije dobro pit
Idemo pit večeras?
Citat: ..::Alf::.. - 29 Rujan, 2007, 11:16:27Ma ja više nepijem aha vidio sam veceras.. dokazao si kako neces pit
hej ogulinke volite li vi ševe
mi smo sinoc pile umjerene kolicine alkohola
Citat: mrcina - 30 Rujan, 2007, 11:36:11hej ogulinke volite li vi ševeOdi ti u pi*+u materinu
Citat: speed - 30 Rujan, 2007, 11:13:04mi smo sinoc pile umjerene kolicine alkohola ja se nadovezujem samo na ovaj postpa kakvo psovanje koliko znam ševe su životinje iz roda ptica
Citat: ..::Alf::.. - 30 Rujan, 2007, 11:52:11Citat: mrcina - 30 Rujan, 2007, 11:36:11hej ogulinke volite li vi ševeOdi ti u pi*+u materinu