Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
oguline da ti nima kleka cula bi se pisma iz daleka ajmo ogulinciiiiiiiiiiiiiii
Citat: vekyyy - 25 Rujan, 2007, 21:43:41oguline da ti nima kleka cula bi se pisma iz daleka ajmo ogulinciiiiiiiiiiiiiii sta ce bit sa skutom sad
sta je ovo kopiraju zadrane??
Citat: X-Thug - 25 Rujan, 2007, 22:35:56sta je ovo kopiraju zadrane?? a kopirke šta'šNeka neka
pa moga si i kod nas
Citat: X-Thug - 26 Rujan, 2007, 12:25:01pa moga si i kod nasa draze mi je ovdje,iako necu zapostavit ni vas
Citat: speed - 26 Rujan, 2007, 12:38:55Citat: X-Thug - 26 Rujan, 2007, 12:25:01pa moga si i kod nasa draze mi je ovdje,iako necu zapostavit ni vas ogulin je ogulin
ma nemogu virovati...kopiranti jedni... aj aj...uzivajte...al ipak smo MI zadrani patentirali taj izum...tako da nam sad morate placati koncesiju ako hocete da vam JA ne zatvorim temu sala... ajde malo pricajte o kleku...bas mi je super bilo tamo...al se vise ne sjecam puno toga...mora bi opet doci...mozda i odem jednom...ako nabavim 125 ili 180 iduce ljeto...
blago vama cijele dane na internetu i kod kuce, a ja ***** si mater na poslu a stas neko mora i radt
Radim i ja ne boj se, ali dok radim sad (ako nema posla) većinom na netu
Citat:Radim i ja ne boj se, ali dok radim sad (ako nema posla) većinom na netu pa gdje ti radis kad si za kompom ja sam u gradjevini, pa nemogu na net
Citat: speedburn2 - 26 Rujan, 2007, 20:44:01Citat:Radim i ja ne boj se, ali dok radim sad (ako nema posla) većinom na netu pa gdje ti radis kad si za kompom ja sam u gradjevini, pa nemogu na netRadim u dućanu sat. opreme, i naravno da sjedim za kompom dobar si, Kad nema papirologije ili klijenata, deri miško po mišku
E vidi mi lokaciju. Ajd baš kolko nas ima iz Ogulina:1. Veca2. Alen3. Ševa4. Saša5. Bujo6. Ivica7. jaVišnje TU, konjak TU, izgleda da smo to svi