I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
@speed...preblizu ti je tablica gumi
Au qurac, prestrašno kakvo se sranje desi. Ljudi, prekontrolirajte te skutere prije puta.btw. speed, zadnji kraj na skutu ti je preedobar (i svjetla) EDIT: jel moguće da je remen otišao skroz do ruba variomata pa se izderal na one zube?
Idem u k**ra* drugi vikend, a ne na more. Od sada ako idem sa skuterom dalje od 3 km obvjestit ću MUP, Hitnu, HAK itd..........
Danas predo papire na faks, budemo vidili rezultat 11.7
Citat: ..::Alf::.. - 30 Lipanj, 2008, 16:57:11Danas predo papire na faks, budemo vidili rezultat 11.7 ako upises,onda je festa,si kupio remenje za skut da idemo na to jebeno more vec
A koji to faks?
decki javite mi kad se ide na more, idem i ja
Citat: speedburn2 - 30 Lipanj, 2008, 20:16:14decki javite mi kad se ide na more, idem i ja Ideš sa skuterom?
Citat: baraba - 30 Lipanj, 2008, 21:14:14Citat: speedburn2 - 30 Lipanj, 2008, 20:16:14decki javite mi kad se ide na more, idem i ja Ideš sa skuterom?neki će ga vozit
I ja mislim. Tako je to na vašim "tuniranim" skuterima. Ja se sa svojom serijalom ne bi bojao ni do Dubrovnika otić
Citat: baraba - 01 Srpanj, 2008, 09:29:56I ja mislim. Tako je to na vašim "tuniranim" skuterima. Ja se sa svojom serijalom ne bi bojao ni do Dubrovnika otić samo se ti tjesi,nece ni tvoj dugo,a ako idemo na more ide svatko sam,jer je previse za skut do mora,ima previse uzbrdice
Citat: speed - 01 Srpanj, 2008, 18:20:03Citat: baraba - 01 Srpanj, 2008, 09:29:56I ja mislim. Tako je to na vašim "tuniranim" skuterima. Ja se sa svojom serijalom ne bi bojao ni do Dubrovnika otić samo se ti tjesi,nece ni tvoj dugo,a ako idemo na more ide svatko sam,jer je previse za skut do mora,ima previse uzbrdiceYep, ja bi sa dvoje jedva uz Kneju uzpeljal, al bi mašina kuvala Pa ima Speedburn2 skuter??
Citat: baraba - 01 Srpanj, 2008, 18:28:25Citat: speed - 01 Srpanj, 2008, 18:20:03Citat: baraba - 01 Srpanj, 2008, 09:29:56I ja mislim. Tako je to na vašim "tuniranim" skuterima. Ja se sa svojom serijalom ne bi bojao ni do Dubrovnika otić samo se ti tjesi,nece ni tvoj dugo,a ako idemo na more ide svatko sam,jer je previse za skut do mora,ima previse uzbrdiceYep, ja bi sa dvoje jedva uz Kneju uzpeljal, al bi mašina kuvala Pa ima Speedburn2 skuter??kad smo ja ispelja kubelku uz kneju i njeegov skut,znas kako je kuhao,ima spedburn skut,ali nema vozacku ni konja do mora