malo prckam po skutu i onak si gledam multivar i nekak mi se ne cini da dize do kraja, i ajd oke ja to zaflomam lijepo i upalim skut da se zagrije i odem se malo provozat (par sto metri kroz ulicu i na ravnicu da vidim) i to sam iso bez dekla.. i stisnem ga stanem i vidim sve pobrisano i gledam blok i vidim crticu (mislim si da je valjda scurilo ulja ili nkj. kaj sam bendiks cistil) i prodjem s prstom i zapne.. ugl. sve u svemu.. od desnog srafa kaj drzi bendix pukotina ide do kraja bloka, i ide skroz gore negdi do 1cm iznad bendixa..
jel se nekom dogodilo ili kaj.. prosao sam 2 lezeca policajca i mozda par rupa.. nist specijalnog. a deklo je ovak i onak plasticno tak da sumjam da ima neku velku ulogu u ucvrscivanju bloka..
jedini plus je kaj cu sad koncano promjenit lezajeve radilice koji vec imaju malo manje od 1mm lufta..
sad me drka zkj. je to puklo.. nisam ga dizal na zadnji, nit sam ga spustal sa prednjeg ko baraba u tih par 100 metara.. nit mi radilica van balansa da vibrira.. jedino kaj je su lezajevi u kur*u i kaj mi negdi prekinuta zica od senzora temperature..