Ostalo > Motocikli

Hyosung GT125R

<< < (2/8) > >>

pixa.93:
to ti ni jedan od tih vjerojanto nemoze.moze ako sat laze kojih 20 km

Bokygs:
Odi u salon od hyosunga,kymca,yamahe,derbija (koje li već motore želiš),pogledaj motore,sjedi na njih i onaj koji ti se najviše svidi i koji ti bude najbolje odgovarao tog kupi :icon_thumright:Ž
Ionako su to sve motori sličnih dimeznija i voznih osobina...

Swimmer1:

--- Citat: stefek - 01 Kolovoz, 2010, 16:58:30 ---kao prvo j#bo kineza,bolje onda yamahu uzmi..
a drugo ovo za hyosung dae isti ko i 650 meni nejde u prilog već ko minus..tanke gumice na preogromnom motoru sa slabašnim agregatom..
za tih 11kw bolje da tie okretan i lagan motor nego neka gromada  :icon_thumright:
i yamaha je yamaha ;)

--- Kraj citata ---
nije kinez neg koreanac i to koreanac koji suradjuje sa suzukijem (konkretno imaju pogon u suzukiju gdje prave motore a u Koreji ih ugradjuju u motorine)
neg meni bi bilo bolje da je veci barem ja tako mislim jer sam visok 180cm i 75kg a poceo sam intezivno rast ;D
ali ipak mozda uzmem i yamahu stim da ja mislim da je uviejk bolji v2 nego motor sa jednim cilindrom..

--- Citat: Bokygs - 01 Kolovoz, 2010, 18:26:21 ---Odi u salon od hyosunga,kymca,yamahe,derbija (koje li već motore želiš),pogledaj motore,sjedi na njih i onaj koji ti se najviše svidi i koji ti bude najbolje odgovarao tog kupi :icon_thumright:Ž
Ionako su to sve motori sličnih dimeznija i voznih osobina...

--- Kraj citata ---
jbg u prodajnim centrima nemaju konkretne primjerke samo neke skutere i neke jace motore to me J#be..

cvele60:
Vrlo lepo izgleda... :icon_thumright: Kolko sam vido na youtube povuce oko 130 po cajgery...

devil_ma-yela:
ako ništa drugo, lijepo izgleda!

samo čim vidim onu tanku cjevćicu u auspuhu... ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju