Ostalo > Motocikli

Hyosung GT125R

<< < (3/8) > >>

Swimmer1:

--- Citat: devil_ma-yela - 01 Kolovoz, 2010, 20:57:48 ---ako ništa drugo, lijepo izgleda!

samo čim vidim onu tanku cjevćicu u auspuhu... ::)

--- Kraj citata ---
e ovo mi je stari obeco narucit cim dobijem motor tako da nema tankih cjevcica itd..
http://cgi.ebay.co.uk/3-Big-Bore-Stubby-Stainless-Carbon-Exhaust-Silencer-/260478917581?cmd=ViewItem&pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item3ca5c0dbcd
i jos nesto ovaj asupuh ima raznih velicina dj. duzina dali da uzmem iste duzine kao sto je bio orginalni spuh ili da uzmem ovaj kratki??

Swimmer1:

--- Citat: cvele60 - 01 Kolovoz, 2010, 20:56:01 ---Vrlo lepo izgleda... :icon_thumright: Kolko sam vido na youtube povuce oko 130 po cajgery...

--- Kraj citata ---
vjerovatno je ovo nizbrdica ali opet 4t..

hawk:
yamaha je mal motor ako imaš 1.90 m kao ja.
baš sam jučer sjedio na njoj i meni je mala. al motor je odličan, nećeš požalit ako ga kupiš
pusti te hyosunge quinqie congšene i ostala prdekala kupi nešto provjereno ako već kupuješ

istipa622:

--- Citat: hawk - 02 Kolovoz, 2010, 15:07:59 ---yamaha je mal motor ako imaš 1.90 m kao ja.
baš sam jučer sjedio na njoj i meni je mala. al motor je odličan, nećeš požalit ako ga kupiš
pusti te hyosunge quinqie congšene i ostala prdekala kupi nešto provjereno ako već kupuješ

--- Kraj citata ---

hyosung je više nego provjeren i daleko je od tih čingi mingi motora koje si nabrojao :redface:
Istina da sa Yamahom u 98% slučajeva nema greške ali ima ih vec na tone...barem u mojoj okolici...

Jedino ako ti je stalo do imena pa ono...da mozes rec da vozis Yamahu a ne Hyosunga jer bi zbog imena netko tko nema pojma pomislio da je kinez  ::)

Ja sam bio u slicnoj situaciji,kada sam kupovao motorić birao sam između Yamahe XT i Tomosa SM...ali samo ime Yamaha mi nista ne znaci kad znam da je Tomos u svemu bolji od Yamahe...samo jebiga na njemu pise Tomos ali ja sa ponosom pokazujem da vozim Tomosa   :icon_tongue:
Ne kazem ja da Yamaha nevalja...dapače odlican motor ali zašto nebi bio po nečemu malo drugačiji od drugih a ne još jedan u moru istih  :happy8:

Swimmer1:

--- Citat: hawk - 02 Kolovoz, 2010, 15:07:59 ---yamaha je mal motor ako imaš 1.90 m kao ja.

--- Kraj citata ---
180cm 75kg s tim da jos uvijek rastem :toothy9: tako da nezz za jamahu su mi govorili inace da je uska mala i to a hyosung je iste velicine kao i 650ccm tako da a yamahin ovlasteni zastupnik nema u mom gradu dok hyosungov ima..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju