Ostalo > Motocikli
Hyosung GT125R
Swimmer1:
Do kraja ove godine trebao bi dobiti motor do 125ccm 11kw 15hp pa sam nesto razmisljao o Hyosungu GT125r ili gt125 naked ili kymco quannon 125 naked? to bi mi trebao biti prvi motor znaci da malo trosi da 100km/h moze lagano vozit a da mu je top sped barem 120kmh.. e sad moze li to i jedan od ovih motorina? :confused5: ima li iko na forumu hyosunga????????????????????
hvala :glasses9:
enel:
Ja bi kupio Yamahu :icon_thumright:
Swimmer1:
--- Citat: enel - 01 Kolovoz, 2010, 12:19:45 ---Ja bi kupio Yamahu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
na drugim forumima su mi rekli(oni koji su vozili yamahu) da je uska, mala nekako se covjek cudno osjeca na njoj dok je hyosung iste velicine kao i 650ccm...
Luka 0101:
ima jedna poslovica... tresla se brda, rodio se mis..
ovo je vec treca tema koja se otvara u vezi tvoje kupnje 125 cc "motora" i sto vise citam to mi je smjesno uopce davat ikakve savjete i pomagat jer se bojim da od toga vise nebu nis..
NHF
steeef:
--- Citat: Swimmer1 - 01 Kolovoz, 2010, 13:44:23 ---na drugim forumima su mi rekli(oni koji su vozili yamahu) da je uska, mala nekako se covjek cudno osjeca na njoj dok je hyosung iste velicine kao i 650ccm...
--- Kraj citata ---
kao prvo j#bo kineza,bolje onda yamahu uzmi..
a drugo ovo za hyosung dae isti ko i 650 meni nejde u prilog već ko minus..tanke gumice na preogromnom motoru sa slabašnim agregatom..
za tih 11kw bolje da tie okretan i lagan motor nego neka gromada :icon_thumright:
i yamaha je yamaha ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju