Tehnički kutak > Tuning skutera
Aprilia sr neide baš
replcnt:
dobro je sada, ovaj polini variomat sa 9 rolica, moja preporuka okanite se toga, malossi multivar je provjerena stvar i to je to, plus zuti federi na kvacilu, bijeli centralni je isto ok, ko kaze da je serijski bolji NIJE, nedolazi bezveze ovaj bijeli sa multivarom, uglavnom, POLINI VARIOMAT 9 ROLICA --> BANANA
funkyzg26:
--- Citat: replcnt - 31 Srpanj, 2010, 19:39:15 ---dobro je sada, ovaj polini variomat sa 9 rolica, moja preporuka okanite se toga, malossi multivar je provjerena stvar i to je to, plus zuti federi na kvacilu, bijeli centralni je isto ok, ko kaze da je serijski bolji NIJE, nedolazi bezveze ovaj bijeli sa multivarom, uglavnom, POLINI VARIOMAT 9 ROLICA --> BANANA
--- Kraj citata ---
pa to i ja kažem po meni to samo na maxije ide al kaj ja znam lol :drunken_smilie: lunu500rr pitaj sve u vezi karba
SlowRider:
--- Citat: replcnt - 31 Srpanj, 2010, 14:37:33 ---Pozdrav, imam apriliu sr 2009g kit top trophy, auspuh stage 6 pro replica, polini variomat 9 rolica, kevlar remen, bijele federe malossi na kvacilu i bijeli centralni, motor ide ok ali nikako nisam zadovoljan performansama, tj imam osjecaj da nije dobro ustelan, ok se ponasa, smjesa je odlicna na svijecici vidim al nikako nije ziv motor, trom dosta, nema rupa u ubrzanju al jednostavno vidim da nije to to, moze neka mala pomoc???
--- Kraj citata ---
--- Citat: replcnt - 31 Srpanj, 2010, 17:11:15 ---Dizna 64 17,5 carb
--- Kraj citata ---
rijesenje problema je u dizni, nije tesko pretpostaviti da je orginalni 17.5 gore sa kojim ne ide dobro i kada mu pogodis diznu
pitam se samo kako ti vec nije zacvikao :icon_scratch:
gokiSP:
Ovo za variomat su gluposti :omfg:
replcnt:
Koju diznu otprilike da gađam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju